REKLAMI GEÇ

ADD Denizli Şubesi 24 yaşında

ADD Denizli Şubesi 24 yaşında

Atatürkçü Düşünce Derneği Denizli Şubesi’nin kuruluşunun 24. yıldönümü dolayısıyla yazılı açıklama yapan Şube Başkanı Nihat Çetin, “Geleceğe umutla bakan bir Türkiye için yolumuz Atatürk’ün yoludur. Tüm halkımızı bize destek vermeye çağırıyoruz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Nisan 2015 Cumartesi, 11:27

Atatürkçü Düşünce Derneği(ADD)’nin, Atatürk devrim ve ilkelerine karşı, açık ya da kapalı saldırıların arttığı bir dönemde kurulduğunu dikkat çeken Denizli Şube Başkanı Nihat Çetin,  “Yüzlerce şubesi olan derneğimizin üçüncü şubesinin 10 Nisan 1992 tarihinde Denizli’de kurulmuş olması ayrı bir gurur kaynağımızdır” dedi.

Çetin, 24.kuruluş yıldönümü ile ilgili açıklamasında, “Cumhuriyetin getirdiği çağdaş değerlerin karalanıp örselenerek, yok edilmesinde büyük bir yol alındığı bilinen bir gerçektir. Bugün, dünya enerji kaynaklarının yüzde 80’inin bulunduğu bu coğrafyada bu ilkelerle kurulmuş bir cumhuriyet istenmemekte; küresel güçlerin isteğiyle bölgede sürekli denetim altında tutulacak bir ‘Yeni Türkiye’ yaratılmak istenmektedir.

Bütün değerlerimizin alt-üst olduğu; yurtseverliğin gericilik, bölücülüğün ve ihanetin ileri demokrasinin gereği olarak gösterilmeye çalışıldığı yani kafaların adamakıllı karıştırıldığı bir dönemde tüm yurtseverler için birlikte olmanın tam zamanıdır” diyerek destek çağrısında bulundu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı