REKLAMI GEÇ

ADD’DEN DEFİLELİ ÇAY PARTİSİ

ADD’DEN DEFİLELİ ÇAY PARTİSİ

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD)Denizli Şubesi’nin düzenlediği geleneksel çay partisinde, Buldan’ın yöresel dokumalarından hazırlanan otantik kıyafetlerin sergilendiği defile büyük ilgi gördü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Ocak 2015 Salı, 14:36

Atatürkçü Düşünce Derneği’nin düzenlediği geleneksel çay partisinde Atatürkçü kadınlar, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Etkinliğe, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay ile demokratik kitle örgütü temsilcileri ve ADD’li kadınlar katıldı.

denizli-add-cay-defile-ic-1

“KAZANIMLARINIZA SAHİP ÇIKIN”
Açılışta konuşan ADD Denizli Şubesi Başkanı Avukat Gülizar Biçer Karaca, Türk kadınının kazanımlarına sahip çıkması gerektiğini belirterek “Kadının ülkemizin geleceği üzerindeki rolü önümüzdeki süreçte daha da önemli olacaktır” dedi.

ADD Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Komisyonu’ndan sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Gülçin Seyhan ise, “Kadına yönelik cinayetlerin yüzde 1400 artması sapık düşüncelerin sonucudur. Gerici özgür kadını istemez. Çünkü özgür kadın onun sonudur. Geleceğimize sahip çıkabilmek için kadın erkek demeden herkesi Atatürkçü Düşünce Derneği’ne destek vermeye çağırıyorum” dedi.

denizli-add-cay-defile-ic
DEFİLE DE VARDI
Yurdun değişik yörelerine ait halk oyunlarının yer aldığı Atatürk ve Kurtuluş Savaşı temalı gösterinin yer aldığı Birlik ve Dayanışma Çayı’nda, Buldan’ın yöresel dokumalarından hazırlanan otantik kıyafetlerin sergilendiği defile de beğeniyle izlendi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı