REKLAMI GEÇ

Ankara Denizlim Derneği’nden gençlik buluşması

Ankara Denizlim Derneği’nden gençlik buluşması

Ankara’da Denizlili ve Denizli sevdalılarını buluşturan “Denizlim Derneği” geleneksel gençlik buluşmasını gerçekleştirdi. Ankara Demonti Otel’deki buluşmaya çok sayıda üniversiteli genç ve dernek yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Aralık 2018 Salı, 11:30

Her yıl Ankara’ya yeni gelen Denizlili üniversite öğrencileri ile tanışmak ve kaynaşmak amacı ile gerçekleştirilen gençlik buluşması bu yıl da keyifli bir organizasyonla yapıldı. Denizlim Gençliği’ne yeni katılanların eski üyelerle tanıştığı toplantıda, Genç Ekip Başkanı Gülşah Bozkuş, yapılan etkinlikleri anlattı.

GENÇLERİMİZ VARSA BİZ DE VARIZ
Denizlim Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Keysan ise gençlere olan güvenini dile getirdi.

Keysan, “Denizlim Derneği 2009 yılında gençlik temelli Ankara’da Denizli sevdasını büyütmek için kuruldu. Geçen 10 yıllık süre zarfında temelimizde, odağımızda gençler oldu. Gençlerimiz varsa biz de varız dedik. Siz de iyi ki varsınız. Hiçbir siyasi görüş ayrımı yapmaksızın, Denizlili veya Denizli’yi seven, vatanını milletini seven herkese kapımızda gönlümüzde sonuna kadar açıktır. Bugüne kadar yedi yüzün üzerinde etkinlik yaptık. Siz genç kardeşlerimizin enerji ve dinamizmi ile bu etkinliklerimizin artarak devam edeceğinden hiç şüphem yok” dedi.

GENÇLERİMİZE BİR ARTI KAZANDIRMA HEDEFİNDEYİZ
Gençlere bir artı kazandırma hedefinde olduklarını belirten Başkan Mustafa Keysan, “Siz genç arkadaşlarımızdan beklentimiz, etkinliklerimize veya faaliyetlerimize sadece katılmanız değil, etkinliği hayal edip, planlayan ve organize eden, kısacası sorumluluk ve inisiyatif almanızdır. Ancak bu şekilde tecrübe kazanıp, bilgi birikimimiz olacaktır. Son olarak bugün burada olmak isteyip de gelemeyen ama gönlü bizimle olan Kurucu Başkanımız Av. Hasan Oymak’a, yönetim kurulu üyelerimize, gençlerimize, programda emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Ankara’nın soğuğunda Denizli’nin sıcak havasını estiren gençlik buluşmasında öğrenciler kendileri ile ilgili bilgi verdi.

Programdan memnuniyetlerini dile getiren gençler, böyle etkinliklerin artarak devam etmesini istediler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı