REKLAMI GEÇ

Avrupa Denizlililer Derneği’nde gençlik örgütlenmesi

Avrupa Denizlililer Derneği’nde gençlik örgütlenmesi

Avrupa Denizlililer Derneği, gençlik örgütlenmesini de gerçekleştirdi. Kurulan gençlik kollarının başkanlığına Sarayköylü Hülya Arı seçildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Haziran 2016 Pazar, 15:54

Geçen yıl ekim kuruluşunu tamamlayan Avrupa Denizlililer Derneği, bünyesinde gençleri de topluyor. Başkanlığını 

denizli-avrupa-denizliler-dernegi-3Tavas ilçesinden işadamı Ali Inceören’in, başkan yardımcılığını da Almanya’da aktif siyasetin içinde yer alan Sarayköylü Barış Karabacak’ın yaptığı dernek, gençlik kollarını oluşturdu.

Geçtiğimiz günlerde kuruluşunu tamamlayan Avrupa Denizlililer Derneği Gençlik Kolları Başkanlığına Almanya’nın Aachen kentinden Hülya Arı seçildi. Yönetim kurulunda Yasin Şen başkan yardımcısı, Raziye Söylemeyo sekreter, Canan Arı sayman, Mehmet Özden organizasyonlar sorumlusu, Pınar Inceören ve Kamil Şen üye olarak görev aldı. Denetleme kurulu ise Tuğçe Tuncel ve Bahar İnceören’den oluştu.

Gençlik kollarının Sarayköylü başkanı Arı, bu göreve getirilmesinin ardından yaptığı konuşmada, “Avrupa’da yaşayan genç Denizlilileri bizimle birlikte yürümeye davet ediyorum. Amacımız Denizli kültürünü Avrupa’da yaşatmak ve yaşamak. Gençlik gelecek demektir. Beni seçerek gösterdiğiniz güvene teşekkür ederim” dedi.

Avrupa Denizlililer Derneği Başkanı Ali Inceören de gençlik kolları başkanlığına seçilen Hülya Arı’yı kutladı ve gençlere gelecek için büyük görevler düştüğünü söyledi.

denizli-avrupa-denizliler-dernegi-2

İFTAR YEMEĞİ VERİLDİ
Öte yandan dernek üyeleri, Leverkusen Camisi’nde düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi. Yemeğe katılan 200 dolayında Denizlili, oruçlarını birlikte açtı. İftar sonrası sohbet eden üyeler, birbirleriyle özlem giderdi.

denizli-avrupa-denizliler-dernegi-1

DENİZLİLİLER GECESİ
Bu arada Avrupa Denizlililer Derneği yönetimi, ekim ayında yapılacak bir etkinlik için kolları sıvadı Başkan Ali İncegören ve yardımcısı Barış Karabacak,2 Ekim’de düzenleyecekleri etkinliğin Avrupa’daki en büyük denizlililer Gecesi organizasyonu olacağını belirtti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı