REKLAMI GEÇ

Banka promosyonunda hayal kırıklığı

Banka promosyonunda hayal kırıklığı

Milli Eğitim Müdürlüğü ile Eğitim Bir Sen’in Ziraat Bankası ile yaptığı promosyon anlaşması, eğitim çalışanlarını hayal kırıklığına uğrattı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Aralık 2018 Perşembe, 09:33

Türk Eğitim Sen (TES) Denizli Şube Başkanı Emre Erdoğan, Milli Eğitim Müdürlüğü ile Eğitim Bir Sen’in Ziraat Bankasıyla yaptığı promosyon anlaşmasının eğitim çalışanları arasında hayal kırıklığı yarattığını söyledi.

Promosyon anlaşmasından memnun olmadıklarını belirten Erdoğan, “24.12.2018 tarihinde Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü, yetkili sendika ve Ziraat bankası ile yapılan anlaşma gereği Denizli Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Merkezefendi ve Pamukkale ilçelerinde görev yapan 9253 eğitim çalışanı için 3 yıllığına 1801 TL ödenecektir. Ayrıca tüm bankacılık işlemleri ücretsiz olarak yapılacak ve ödemeler 2019 yılının Mart ayında tek seferde yapılacaktır. Her ne kadar bankacılık işlemleri ücretsiz olarak yapılabilecek ve ödeme tek seferde gerçekleştirilecek olsa da anlaşılan meblağ eğitim çalışanlarını memnun etmemiştir” dedi.

Çalışanları memnun etmeyen promosyon anlaşmasının izahı olmadığını kaydeden Erdoğan, “Toplu olarak 1801 TL kulağa hoş gelmesine karşın söz konusu personelin sayısı dikkate alındığında bu tutarın yeterli olmadığı aşikardır. İlimizin bazı ilçelerinde muhtelif bankalarla yapılan anlaşmalara baktığımızda il merkezindeki eğitim çalışanları için durumun ne kadar vahim olduğu daha iyi anlaşılmaktadır. İl merkezindeki personelin onda biri kadar personel ile 2100 TL’ye imza atan ilçeler varken il merkezinde anlaşılan 1801 TL’yi kabullenmek pek de mantıklı değildir. Türk Eğitim Sen Denizli Şubesi olarak bu durumun eğitim çalışanları tarafından sorgulandığını ve hal böyleyken bunun mantıklı bir izahı olup olmadığını yetkililere soruyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı