REKLAMI GEÇ

BASİAD’dan “Termal İyi Gelir” kampanyasına destek

BASİAD’dan “Termal İyi Gelir” kampanyasına destek

Babadağlı Sanayici ve İşadamları Derneği (BASİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kasapoğlu, DENTUROD’un kısa bir süre önce başlattığı “Termal İyi Gelir” kampanyasına desteklediklerini açıkladı. Kasapoğlu, Babadağ’ı turizme kazandırmak için yürüttükleri çalışmaların devam edeceğini de belirterek, “Babadağ da Denizli’nin mevcut turizm potansiyeline katkı sağlayacak ve kentin önemli turizm öğelerinden biri olacaktır” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Mart 2016 Perşembe, 17:04

Denizli’nin yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekebilecek turizm ögelerine sahip zengin bir kent olduğunu dikkat çeken BASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kasapoğlu, “ Denizli’nin Pamukkale’si UNESCO kültür miras listesinde yer almakta, antik kentleri tarihin önemli izlerini taşımakta ve termal suyu sağlık turizminde yerli ve yabancı turisti cezbeden niteliktedir” dedi.

BASİAD’ın Babadağ’ı turizm merkezi konumuna getirebilmek için somut adımlar attığını dile getiren Kasapoğlu, ilçenin mevcut turizm potansiyeline katkı sağlayacağına ve kentin önemli turizm ögelerinden biri olacağına inandıklarını söyledi.

“TERMAL İYİ GELİR” KAMPANYASINA DESTEK
DENTUROD’un kısa bir süre önce başlattığı “Termal İyi Gelir” kampanyasını desteklediklerini de ifade eden Kasapoğlu, “Denizli’nin her alanda gelişiminde ve kentin değerlerine sahip çıkma noktasında sivil toplum kuruluşlarına önemli görevler düşüyor ve yapılan çalışmalar kitleleri bir araya getiriyor. DENTUROD’u Termal İyi Gelir kampanyası için kutluyor, BASİAD olarak tüm içtenliğimizle destekliyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı