REKLAMI GEÇ

Berkin Elvan eylemlerinde provokasyon kokusu

Berkin Elvan eylemlerinde provokasyon kokusu

Berkin Elvan eylemine katılanların arasına sızan bir grubun provokasyona yönelebileceği iddia edilirken, dün akşam Delikliçınar Meydanı’nda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın afişini yakma girişimi bunun ilk işareti olarak gösterildi.

/ DENİZLİHABER / 13 Mart 2014 Perşembe, 13:05

Denizli’deki protesto eyleminin ilk günü olan 11 Mart’ta emniyet güçleri, katılımcıları dağıtmak için sert müdahalede bulunmuş, tomalar ve gaz bombası kullanılmış, çıkan olaylarda yaralananlar olmuştu.

İkinci gün ise Emniyet Müdürlüğü yetkilileri ile yapılan görüşmelerin ardından Delikliçınar Meydanı’nda toplananlara yürüyüş izni verilmiş, bu yürüyüş olaysız şekilde sonuçlanmıştı. Ancak, dağılmayan küçük bir grup, bir binanın duvarına asılı olan Başbakan Erdoğan’ın afişini indirerek yakmıştı.

BUNDAN SONRASINA DİKKAT!
Protesto gösterilerine katılanların arasına karışacak benzer grupların bundan sonrası yapılacak eylemlerde provokasyona yönelebileceği, provokatiflerin gerginlik yaratıp devamında işyerlerine ve çevreye yönelik saldırı girişimlerinde bulunabilecekleri iddia ediliyor.
Eyleme katılanların dikkatli olması, bu tür girişimde bulunmak isteyenleri aralarına almamaları ve destek vermemeleri uyarısında bulunuldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı