REKLAMI GEÇ

Çelikkol yeniden aday

Çelikkol yeniden aday

Denizli Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Musa Çelikkol, Esnaf Sarayı’nda yaptığı basın toplantısında, birlik başkanlığına yeniden aday olduğunu açıkladı.

/ DENİZLİHABER / 29 Nisan 2010 Perşembe, 15:48

Denizli Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Musa Çelikkol’un basın toplantısına, 72 oda başkanından 62’si katıldı. Oda başkanları Musa Çelikkol’a ‘büyük başkan’ sloganları ve alkışlarla destek çıktı. 522 delegenin oy kullanacağı genel kurul, 2 Mayıs Pazar günü, Zebrano Düğün Salonu’nda yapılacak.

Denizli Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği’nin genel kurulu için çalışmalarına aralıksız bir yıldır devam eden Musa Çelikkol, Esnaf Sarayı’nda yaptığı basın toplantısında, birlik başkanlığına yeniden aday olduğunu açıkladı. Çelikkol, “Daha yapacak çok işimiz var. Oda başkanı arkadaşlarımızın yoğun istediği ile tekrar aday oluyorum. Önemli olan koltuk değil, esnaf ve sanatkarlarımıza hizmet etmektir” dedi.

1976 yılından beri esnaf ve sanatkarların arasında bulunduğunu ve çeşitli kademelerde görev yaptığını dile getiren Musa Çelikkol, 1996 yılından beri birlik başkanlığı görevini yürüttüğünü dile getirerek, “16 yıldır esnaf ve sanatkarlarımız ile dertleniyor, onlarla seviniyorum. Denizli esnaf ve sanatkarları şu zor günlerde kendilerine hizmet edenleri unutmayacak bir kongreye giriyor. Biz de uzun yıllardır birlikte olduğumuz arkadaşlarımız ile içinde bulunduğumuz kötü şartları atlatacağız” dedi.

16 yıllık birlik başkanlığı döneminde hiçbir esnaf ve sanatkarla sorun yaşamadıklarını, herkese eşit mesafede hizmet ettiklerini dile getiren Musa Çelikkol, “Bugün burada hazır bulunan oda başkanlarımız ve yöneticilerimiz de gösterdiler ki, esnaf ve sanatkarların dertlerini bilen, sorunlarına çözüm üreten birlik yönetimi, bütün esnafımız tarafından da benimsenmiş, çözümlerde birlikte hareket etmiş olmanın sevincini paylaşan bir yönetimdir. Bu itibarla, oda başkanlarımızın ve yönetim kurullarının gösterdikleri ilgi üzerine tekrar aday oluyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı