REKLAMI GEÇ

Çınar’da yine olay çıktı

Çınar’da yine olay çıktı

Berkin Elvan için yapılan yürüyüşün ardından kalabalığın büyük bölümü olaysız bir şekilde dağılırken, alanı terk etmemekte direnen bazı gruplar, Delikliçınar Meydanı’ndaki Başbakan Erdoğan posterini indirip yakınca, polisin müdahalesi geldi. Göstericiler ara sokaklara dağıldı.

/ DENİZLİHABER / 12 Mart 2014 Çarşamba, 21:59

Berkin Elvan için yapılan yürüyüş, tamamlandıktan sonra 5 bin kişilik kalabalığın büyük bölümü dağıldı. Ancak bazı marjinal gruplar alanda kalarak eylemlerini sürdürdü. 

Bazı eylemciler, Delikliçınar Meydanı’nda bir binanın cephesine asılı duran başbakan recep Tayyip Erdoğan’ın posterini taşladı, ardından da aşağı indirerek ateşe verdi.

galeri-anons

Grubun taşkınlık yapması üzerine, alanda bekleyen polis, panzer ve Akreple müdahale etti. Göstericiler ara sokaklara dağıldı.

Yorumlar

alkan   -  Bağlantı 13 Mart 2014, 11:54

iki gündür çınar meydanında gözlem yapyorum olaylara katılanlara baktığımda bir tane denizlili yok nerden mi anladın derseniz inanın hiç zor değil? dış güçlerin ne derece etkili olduğunu bir kere daha anladım. saygılar

Can   -  Bağlantı 13 Mart 2014, 10:25

Çınar Meydanı’na geri dönüldüğünde illçk yaptığımız şey İstiklal Marşı okumak oldu dün gece.

engin çeber   -  Bağlantı 13 Mart 2014, 10:21

tunceli de bir polis kardeşimiz şehit oldu tweet atan genç kardeşlerim bu konuda da duyarlısınızdır heralde

horoz   -  Bağlantı 13 Mart 2014, 09:03

hepinizin acısını anlayabiliyorum ancak dün İstiklal Marşımız gibi önemli birşey unutuldu umarım yetkililer bunun farkındadır

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı