REKLAMI GEÇ

Perinçek’ten Ermeni Soykırımı Yalanı konferansı

Perinçek’ten Ermeni Soykırımı Yalanı konferansı

Cumhuriyet Kadınları Derneği Denizli Şubesi, “100. yılında Ermeni Soykırımı Yalanı ve Gelinen Nokta” konulu konferans düzenliyor. Araştırmacı-Yazar Mehmet Perinçek’in vereceği konferans, 2 Nisan Perşembe günü saat 14.00’da Esnaf Sarayı Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Nisan 2015 Çarşamba, 15:59

Ulusal Kurtuluş Savaşı ve Cumhuriyet Devrimleri ile kazanılmış olan ekonomik ve siyasal bağımsızlığın, özgürlük, demokrasi ve aydınlanmanın korunması, savunulması ,ülke ve halk yararına geliştirilmesi amacıyla kurulan Cumhuriyet Kadınları Derneği Denizli Şubesi, 100.yılında Ermeni Soykırımı’nı konuşacak.

Rus-Sovyet devlet arşivlerinde “Türk-Sovyet İlişkileri” ve “Ermeni Meselesi” üzerine araştırmalar yapan ve bu konu üzerine birçok makale yazan Mehmet Perinçek, Cumhuriyet Kadınları Derneği Denizli Şubesi’nin düzenlediği , “100. yılında Ermeni Soykırımı Yalanı ve Gelinen Nokta” konulu konferans verecek.

Cumhuriyet Kadınları Derneği Denizli Şube Başkanı Nadire Günaydın Yantır, 2 Nisan Perşembe günü saat 14.00’da Esnaf Sarayı Konferans Salonu’nda düzenlenecek ve ermeni soykırımı ile ilgili tartışmalara açıklık getirecek olan konferansa tüm Denizlilileri davet etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı