REKLAMI GEÇ

ÇYDD’li kadınlar tekstil işçileriyle buluştu

ÇYDD’li kadınlar tekstil işçileriyle buluştu

ÇYDD Denizli Şubesi üyeleri, Ahmet Nazif Zorlu sanayi sitesinde bulunan Nakosan tekstil Fabrikasını ziyaret ederek tekstil işçileriyle buluştu.

/ DENİZLİHABER / 14 Mart 2014 Cuma, 11:17

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Denizli Şube başkanı Ümran Aygün ile yönetim kurulu üyeleri, tekstil işçilerini ziyaret etti.

Dernek üyeleri, emekçi kadınlara çay saatleri için kendi elleriyle hazırladıkları ikramları sunarken, bir taraftan da onlarla sohbet edip sorunlarını dinlediler.

Ziyaret ile ilgili bilgi veren Şube Başkanı Ümran Aygün, “Emekçi kadınlarımızı ziyaret ettik. Onlara Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneğini anlattı. Eğitimin önemini vurguladık ve kız çocuklarını okutmalarını ısrarla rica ettik. Bu konuda destek olacağımızın sözünü verdik, kendilerine olan özgüvenlerini canlı tutmalarını çünkü onların bu ülkenin ekonomisine çok değer kattıklarını vurguladık. Hak ve özgürlüklerine sahip çıkmaları gerektiğini anımsatırken Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Cumhuriyeti kurarken kadınlar için sağladığı hakları özgürlükleri ve düşündüklerini kadınlarla paylaştık. Aydınlık çağdaş yarınların kadınların çalışmalarıyla gerçekleşeceğini anlattık” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı