REKLAMI GEÇ

Denizli Barosu’na 5 yeni nefer

Denizli Barosu’na 5 yeni nefer

Stajlarını başarıyla tamamlayan beş yeni avukat, Denizli Barosu’nda düzenlenen törende yemin etti, mesleğe ilk adımlarını attı. Katılımlar ile Denizli Barosu’nun üye sayısı 1.127’ye yükseldi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Mart 2018 Pazartesi, 15:14

Denizli Barosu’na beş yeni avukat daha katıldı. Baro’nun sosyal tesislerinde düzenlenen yemin töreninde, stajlarını başarıyla tamamlayan Av. Betül Balık, Av. Osman Dancı, Av. Gülşah Zeybek, Av. Kamile Turan ve Av. Hatice Kamaz cübbesini giyerek mesleğe adım attılar.

Törende konuşan Denizli Barosu Başkanı Avukat Müjdat İlhan, “Meslektaşlarıma güzellikler, başarılar ve hukuk adına hayal ettiklerimiz olur diliyorum. Çünkü son dönemlerde gerek yargılamalarda yaşadığımız olumsuzluklar, gerekse Türkiye Cumhuriyeti’nin içinden geçtiği bu olumsuz sürecin savunmaya yansımasından hepimiz rahatsızız. Tabi ki OHAL’in getirdiği KHK’lar ile maalesef savunma hakkımız kısıtlanmış durumda. Yargılamalarda istemediğimiz görüntüleri yaşamak durumunda kalıyoruz. Meslektaşlarımızın mesleğe adım attığı ilk günde bu olumsuzluklardan bahsetmek istemezdik. Ancak aldığımız sorumluluk gereği bunları söylemek zorundayız. 15 Temmuz hain darbe girişiminden sonra tabi ki Türkiye Cumhuriyeti bekasını korumak için bazı önlemler alacaktı. Ancak biz hukukçular bu önlemlerin orantılı olmasını dilerdik” dedi.

Yeni avukatlar konuşmanın ardından yemin etti.

Baro Başkanı Müjdat İlhan, aralarına yeni katılan Betül Balık, Ramazan Dinç, Gülşah Zeybek, Kamile Turan ve Hatice Kamaz’a tek tek belgelerini verdi, yeni avukatlar cübbelerini giydi.

Stajlarını tamamlayarak avukatlık cübbesi giyen Av. Betül Balık, Av. Osman Dancı, Av. Gülşah Zeybek, Av. Kamile Turan ve Av. Hatice Kamaz’ın katılımıyla Denizli Barosu’na kayıtlı avukat sayısı 715’i erkek, 412’si kadın olmak üzere 1.127’ye yükseldi.

Törenin ardından Denizli Barosu’nun yeni avukatları aileleri ve yakınlarının tebriklerini kabul etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı