REKLAMI GEÇ

Denizli Barosu’nda seçim heyecanı: Halef-selef yarışacak

Denizli Barosu’nda seçim heyecanı: Halef-selef yarışacak

Denizlili avukatlar hafta sonunda yeni baro yönetimini belirlemek üzere sandık başına gidecek. Başkan Müjdat İlhan genel kurulda selefi Adil Demir ile yarışacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Ekim 2018 Salı, 10:19

Denizli Barosu son dönemlerde görülmemiş bir yarışa sahne olmaya hazırlanıyor. Kentin en önemli sivil toplum kuruluşu olan baroda hafta sonunda seçimli olağan genel kurul gerçekleşecek.

Denizli Barosu’nun Adalet Mahallesi’ndeki hizmet binasında iki gün sürecek genel kurulda 1173 üye ilk gün yönetim kurulu raporlarını öğrenecek, adayları tanıyacak ve vaatlerini dinleyecek.

Genel kurulun ikinci gününde ise sandıklar kurulacak. Denizli Barosu’nun 11 kişilik yönetim kurulu sandıktan çıkacak oylarla şekillenecek.

HALEF-SELEF YARIŞACAK
Genel kurulda iki aday yarışacak. Üç dönemdir Denizli Barosu Başkanlığı görevini yürüten Müjdat İlhan, selefi Adil Demir ile yarışacak. Denizli Barosu’nda 2002 yılında Yıldırım Aycan’ın ardından başkanlık görevine getirilen Adil Demir ise geçirdiği 5 seçimi de zaferle tamamlayarak tam 9 yıl baro başkanlığı görevini yürüttü. Daha sonra milletvekili aday adayı olmak üzere görevini bırakan Demir’den sonra Müjdat İlhan görevi devralmıştı. İlhan 7 yıldır bu görevi yürütüyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı