REKLAMI GEÇ

Denizli Barosu’nda seçim heyecanı. İki aday yarışıyor

Denizli Barosu’nda seçim heyecanı. İki aday yarışıyor

Denizlili avukatlar yeni baro yönetimini belirlemek üzere sandık başına gidiyor. Avukatlar bugün genel kurullarını gerçekleştiriyor, Pazar günü ise iki adayın yarıştığı seçim heyecanı yaşanacak. Başkan Müjdat İlhan ile Adil Demir yarışıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Ekim 2018 Cumartesi, 11:40

Denizli Barosu’nun Olağan Genel Kurul Başladı. Adalet Mahallesi’ndeki hizmet binasında gerçekleştirilen ve iki gün sürecek genel kurulda 1173 üye ilk gün yönetim kurulu raporlarını öğrenecek, adayları tanıyacak ve vaatlerini dinleyecek. İkinci günde ise avukatlar sandık başına giderek Baro yönetimini belirleyecek.

İKİ ADAY YARIŞIYOR
Denizli Barosu seçimlerinde iki adaylı bir yarış yaşanıyor. Üç dönemdir Denizli Barosu Başkanlığı görevini yürüten Müjdat İlhan, selefi Adil Demir ile yarışıyor. Denizli Barosu’nda 2002 yılında Yıldırım Aycan’ın ardından başkanlık görevine getirilen Adil Demir 9 yıl baro başkanlığı görevini yürütmüştü. Daha sonra milletvekili aday adayı olmak üzere görevini bırakan Demir’den sonra Müjdat İlhan görevi devralmıştı. İlhan 7 yıldır bu görevi yürütüyor.

MÜJDAT İLHAN’IN LİSTELERİ
Denizli Barosu başkanlığına bir dönem daha talip olan mevcut başkan Müjdat İlhan güçlü bir yönetimle seçimlere giriyor. İlhan’ın listesinde Ayşe Dayıoğlu Sümer, Aslı Pişkin, Çağlar Akçal, Erhan Balaban, Kemal Gökay Çelik, Veli Deveciler, Emin Eren, Kerem Onur, Hasan Ozan Orpak ve Mustafa Yıkar yer alıyor. İlhan’ın Disiplin Kurulu adalarını ise Mustafa Doğan, Onur Kayhan, Ahmet Ferhat Kuvvetoğlu, Arif Suna ve Ozan Topal oluşturuyor. İlhan’ın listesinden seçimlere giren Türkiye Barolar Birliği Delege Adayları da Selvin Erdoğan, S. Oğuz Demirci, Nuri Kaya, İsmail Özgür ve Erhan Yarışman.

ADİL DEMİR’İN LİSTESİ
Uzun bir aradan sonra Denizli Barosu’na yeniden talip olan Adil Demir’in yönetim kurulu listesinde Seher Aydemir, Dilek Aslankara Civanalan, Mefaret Aydın Çam, İsmail Güzün, Tevfik Kendirli, Hasan Kertik, Selim Kutlutürk, İbrahim Okkaya, Ufuk Serter ve İbrahim Selçuk Süleme yer alıyor. Adil Demir, disiplin kuruluna da Fatih Emir, Güliz Keskiner, Nilay Öğün, Miyase Şengül ve Halil İbrahim Varol’u aday gösterdi. Adil Demir’in listesinden Türkiye Barolar Birliği Delegeliğine ise Zehra Demirci, Yılmaz Doğan, Hüseyin Gündüz, Uğur Özkul ve Erhan Türkmenoğlu aday gösterildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı