REKLAMI GEÇ

Denizli Barosu’nda seçim tamamlandı, kazanan Müjdat İlhan oldu

Denizli Barosu’nda seçim tamamlandı, kazanan Müjdat İlhan oldu

Denizli Barosu’nun 46. Olağan Genel Kurulu tamamlandı. Mevcut Başkan Müjdat İlhan, selefi Adil Demir ile yarıştı ve ipi önde göğüsledi. Mevcut Başkan aldığı 526 oyla seçimi zaferle tamamlarken, Adil Demir ise 445 oyda kaldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Ekim 2018 Pazar, 18:02

Denizli Barosu’nun 46. Olağan Genel Kurulu demokrasi şölenine döndü. İki gün süren genel kurulun ilk gününde adaylar meslektaşlarına seslendi, vaatlerini sıraladı.

Konuk konuşmacıların renklendirdiği genel kurulun ikinci gününde ise seçim heyecanı yaşandı. 7 yıldan bu yana Denizli Barosu’nun başkanlığını yürüten Müjdat İlhan ile 2002 yılında Yıldırım Aycan’ın ardından Denizli Barosu Başkanı olan ve 9 yıl görev yapan Adil Demir’in kıyasıya yarıştığı seçimlere avukatlar yoğun ilgi gösterdi.

Gün boyu oy kullanma işleminin sürdüğü Adalet Mahallesi’ndeki hizmet binasında kurulan sandıklar saat 17.00’de kapandı.

Oy sayım ve tasnif işleminin tamamlanmasıyla Denizli Barosu’nun yönetimi de belirlenmiş oldu.

Resmi olmayan rakamlara göre seçimlere katılan avukatların 526’sının oyunu almayı başaran mevcut başkan Müjdat İlhan koltuğunu korudu.

Rakibi Adil Demir ise 445 oy alabildi.

Seçimlerin çarşaf liste ile yapılması nedeniyle oy sayım işlemi beklenenden uzun sürdü. Denizli Barosu’nun yönetimini oluşturan isimler gece geç saatlerde ortaya çıkacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı