REKLAMI GEÇ

Denizli Denizlihaber.com’u takip ediyor

Denizli Denizlihaber.com’u takip ediyor

Son iki günde 64 bin Denizlili tek bir noktada toplandı

/ DENİZLİHABER / 13 Mart 2014 Perşembe, 11:32

Denizli’de internet haberciliğinin tek adresi Denizlihaber.com Berkin Elvan protestolarını izleyenlerin de toplandığı merkez oldu. Protestoların ilk gününde 23 bin tekil ziyaretçinin 30 bin 500 kez ziyaret ettiği Denizlihaber 12 Mart günü ise tam 41 bin internet kullanıcısı tarafından 53 bin kez ziyaret edildi. 

Denizli’de Çınar Meydanı’nda başlayan protesto gösterileri polis müdahalesi sonrasında kentin sokaklara dağılırken, Denizli’de olup bitenler hakkında sağlıklı haber almak isteyen internet kullanıcıları bu siteyi takip etti. Denizlihaber dün 320 bin sayfa gösterimi ile Denizlilileri bilgilendirdi.

TAMAMEN TARAFSIZ VERİLER
Denizlihaber.com okur verilerinin ölçümünü kendi kullandığı sayaçlarla değil, Google Analytics ile gerçekleştirdi. Tamamen bağımsız bir kuruluş olan Google’ın ölçülendirmelerine göre Denizlihaber.com’u takip eden tekil (bireysel) kullanıcıların sayısı iki günde 64 bine ulaştı. Denizlihaber.com’un son bir ayda toplam ziyaretçi sayısı ise 226 bini geçti. Bu verilere Denizli’nin internet devi denizlihaber.com’un Twitter ve Facebook hesapları ise dahil değil.

Yorumlar

vatandas   -  Bağlantı 13 Mart 2014, 19:09

Veriler güzel fakat size bir önerim olacak.Bu kadar ciddi olaylar olurken sitenizden video desteği çok sınırlı.Biliyorsunuz on-line olarak bile görüntüleri anlık aktarmak mümkün artık internet üzerinden.Denizli.bel.tr adresindeki şehir kameraları da olay anında devre dışı idi şaşırmamak lazım tabi…Ama siz haberciler olarak olayları anlık aktarmalıydınız bunu yapamadınız video tekniğine ağırlık vermelisiniz.Bir çok haberde de bu görülüyor görsel desteğe ağırlık vermeniz dileğiyle.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı