REKLAMI GEÇ

TGK Tokat’ta toplandı

TGK Tokat’ta toplandı

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’nun (TGK) 12. Başkanlar Kurulu Toplantısı, 8 federasyon, buna bağlı 83 gazeteciler cemiyeti ve basın meslek kuruluşunun temsilcilerinin katılımıyla Tokat’ta yapıldı. Toplantıda Denizli’yi Gazeteciler Cemiyeti saymanı Mesut Güler temsil etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Temmuz 2017 Pazartesi, 13:39

Denizli Gazeteciler Cemiyeti (DGC) Saymanı Mesut Güler’in temsil ettiği toplantı üç gün sürdü. Toplantıda yerel basının karşılaştığı sorunlar ve çözümü konuları masaya yatırıldı.

12. Başkanlar Kurulu toplantısından önce TGK Genel Başkanı Nuri Kolaylı ve Cemiyet Başkanları, Tokat Valisi Ömer Toraman, Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu ve Tokat Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Ahmet Arat’ı makamında ziyaret etti. TGK üyeleri ayrıca, Tokat’ta düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma etkinliklerin e katıldı.

TÜRK MEDYASI ÖNEMLİ BİR SINAV VERDİ
Toplantıdan sonra açıklanan Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’nun 12. Başkanlar Kurulu Sonuç Bildirgesi’nde Türk basınının 15 Temmuz’da önemli bir sınav verdiğinin altı çizildi.

Özellikle yerel medyanın sorunlarına değinilen sonuç bildirgesinde şu görüşlere yer verildi: “Türkiye’nin dört bir yanından gelerek Tokat’ta toplanan 20 bini aşkın basın mensubunun temsilcileri olarak öncelikle, 15 Temmuz’un yıldönümünde darbeye ve darbecilere karşı olan kararlı tutumumuzu tüm Türkiye’ye bir kez daha duyurmak istiyoruz. Demokrasi adına Türk halkı ve Türk medyası 15 Temmuz 2016 gecesi önemli bir sınav vermişti ve Demokrasiye desteğimizin onurunu yaşıyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı