REKLAMI GEÇ

Gazeteciler Cemiyeti’nde devir-teslim ve görev dağılımı

Gazeteciler Cemiyeti’nde devir-teslim ve görev dağılımı

Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nin geçtiğimiz Cumartesi günü yapılan genel kurulunda seçilen yeni yönetim görevi devraldı. Cemiyetin yeni yönetimi görev dağılımı da yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Şubat 2017 Salı, 17:14

Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nin yeni başkanı DHA Denizli Temsilcisi Osman Nuri Boyacı, görevi eski başkan Ümit Varol’dan devraldı.

Gazeteciler Cemiyeti İlyas Haytan Toplantı Salonu’nda düzenlenen devir teslim töreninde konuşan Varol, Denizli’ye ve gazeteciliğe yakışır bir genel kurul geçirdiklerini söyledi.

Yeni Başkan Boyacı, ise devir töreninde Varol’a çiçek vererek, hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Boyacı, meslek örgütleri, odalar ve derneklerin gönüllülük esasına dayalı kuruluşlar olduğunu belirterek, “Biz, burada herhangi bir beklenti içinde olmadan, meslek örgütümüzü daha iyi noktaya taşımak için çalışacağız. Ekibimle beraber üyelerimizin istek ve önerilerini dikkate alarak çalışmalar yapacağız. Biz meslek örgütü olarak hiçbir siyasi partinin, herhangi bir gurubun ve oluşumun etkisinde olmamız söz konusu olamaz. Denizlili gazeteciler olarak işimiz, kentteki gelişmeleri kamuoyuna duyurmaktır” dedi.

YENİ YÖNETİM GÖREV DAĞILIMI YAPTI
Cemiyetin yeni yönetimi devir teslim töreninin ardından görev dağılımı da yaptı. Buna göre Osman Nuri Boyacı başkanlığındaki yönetim kurulunda Muhammet Karaçay ve Sedat Kurt Başkan Yardımcısı, Mesut Güler Genel Sekreter, İskender Doğan Sayman, Tahir Aygün Medya İlişkilerinden Sorumlu, Birsen Bağcı İlçelerden Sorumlu, Bahadır Kelci Eğitim-Sosyal Etkinlikler Sorumlusu, Cenk Öztürk ise Kurumsal İlişkilerden Sorumlu yönetim kurulu üyesi olarak görev yapacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı