REKLAMI GEÇ

Denizlili avukatlar günlerine hazır

Denizlili avukatlar günlerine hazır

Avukatlar Günü kutlamaları yarın (Çarşamba) başlayacak. Avukatlar Günü’nün 90. yılı için Denizli Barosu hazırlıklarını tamamladı. Baro Başkanı Müjdat İlhan, “Denizli Barosu avukatları olarak sosyal sorumluluk projelerini bizzat üretip uygularken başta yaşadığımız kent olmak üzere tüm Türkiye’ye örnek projelerle hizmetler sunduk, sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Nisan 2017 Salı, 09:21

Denizli Barosu, Avukatlar Günü etkinlikleri için hazırlıklarını günler öncesinden tamamladı. Yarın (Çarşamba) saat 10.00’da Valilik önündeki Atatürk Anıtı’na çelenk konulup, saygı duruşunda bulunulacak. İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra avukatlar, Asri Mezarlığa giderek, vefat eden avukatların mezarlarını ziyaret edecek.

6 Nisan Perşembe günü saat 11.00 ile 14.00 arasında Baro Hizmet Binası önünde lokma hayrı yapılacak. 8 Nisan Cumartesi günü ise, Colossae Thermal Otel’de geleneksel hukuk balosu düzenlenecek.

19 Nisan Çarşamba günü saat 20.30’da Baro Hizmet Binası’nda Türk Halk Müziği Konseri gerçekleştirilecek. 7 Mayıs Pazar günü, Bağbaşı Teleferik Alanı’nda kahvaltı verilecek ve 11 Mayıs Perşembe günü ise, Baro Hizmet Binası’nda konferans düzenlenecek. Geleneksel zirve tırmanışının tarihi ise, hava durumuna göre daha sonra belirlenecek.

“HUKUKA OLAN İNANCIMIZI KAYBETMEYECEĞİZ”
Baro Başkanı Müjdat İlhan, Avukatlar Günü nedeniyle yayınladığı mesajında, “Toplumsal sorumluluktan hiç kaçmadık. Denizli Barosu avukatları, sosyal sorumluluk projelerini bizzat üretip uygularken, yaşadığımız kent başta olmak üzere Türkiye’ye örnek projelerle hizmetler sunduk. Görevimizin kutsallığının ve zorluğunun farkındayız. Evrensel hukuk normlarının, temel hak ve hürriyetlerin yaşama geçirilmesi, ülkemizin ve yurttaşlarımızın hak ettiği çağdaş demokrasi anlayışının yerleşmesi için fikirlerimizi paylaşmaya devam edeceğiz. Ne olursa olsun hukuka olan inancımızı kaybetmeyeceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı