REKLAMI GEÇ

Yörükler şehitleri unutmadı

Yörükler şehitleri unutmadı

Denizli Yörükler Derneği vatan için canlarını veren şehitler için yemekli mevlit okuttu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Mart 2017 Pazartesi, 13:12

Fatih Mahallesi’ndeki kapalı pazaryerinde gerçekleştirilen mevlide protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Denizli Yörükler Derneği Başkanı Yaşar Celal Ceylan, ülkenin birlik ve beraberliğinin bozulmaması için can veren tüm şehitleri rahmetle andıklarını belirterek, “Biz Yörük Derneği olarak her zaman şehit yakınları ve gazilerimizin yanınızda olduğumuzun bilinmesini istiyorum. Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz mevlidimize gösterilen ilgilen dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

“EMANETLERİNE SAHİP ÇIKMAZ NAMUS BORCUMUZ”
Denizli Yörükler Derneği Onursal Başkanı Veli Çıtışlı da yaptığı konuşmada, milletin zor bir süreçten geçtiği, bu günlerde Çanakkale’yi anmaya ve kahraman ecdadımızı anlamaya çak daha fazla ihtiyaç olduğunu söyledi.

Çıtışlı, “Dış mihrakların bitmek bilmeyen oyunlarını bozacak, içerideki karanlık odakların tezgahlarını yerle yeksan edecek kuvvet ve kudretin şifreleri Çanakkale’yi anlamaktan geçmektedir. Ömürlerini bu millet uğrunda mücadeleye vakfeden tüm büyüklerimizi ve aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Ruhları şad, mekânları cennet olsun. Emanetlerini daha ileriye taşımak namusumuz, eserlerini muhafaza etmek borcumuzdur” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı