REKLAMI GEÇ

Denizli’deki Kayserililer’e dernek

Denizli’deki Kayserililer’e dernek

Denizli’de yaşayan Kayserililer; Kayserililer Yardımlaşma ve Kültür Derneği çatısı altında toplandı. Derneğin, ilk etkinliği, 1Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek.

/ DENİZLİHABER / 24 Mayıs 2008 Cumartesi, 00:00

Denizli’de yaşayan Kayserililer’i birbirleriyle kaynaştırmak, yardımlaşmalarını ve dayanışmalarını sağlamak ve Kayseri kültürünü yaşatmak amacıyla, Kayserililer Yardımlaşma ve Kültür Derneği kuruldu. Derneğin yönetimi, DGC Basın Merkezi’nde toplantı yaparak, amaçlarını ve yapacakları çalışmaları anlattı. Kayserililer Yardımlaşma ve Kültür Derneği Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Meral, amaçlarının Kayseri’nin tarihi, sosyal, ekonomik geçmişinin araştırılıp geliştirilmesi, Kayseri dışında ikamet eden insanların birlik ve beraberliğinin, yardımlaşmalarının ve kültür etkinliklerinde bulunmalarını sağlamak amacında olduklarını söyledi.

Kayserililer Yardımlaşma ve Kültür Derneği’nde, kurucu üye olarak Serdar Meral, Kasım Karakaş, Abdullah Akyürek, Ahmet Öztoprak, Bülent Eşki, Necmettin Oğuz, Serdar Erdoğan, İlhami Erbaşı, ve Öztürk Taştan bulunuyor. Derneğin kurucu yönetim kurulunda ise Serdar Meral, Kasım Karakaş, Necmettin Oğuz, Ahmet Öztoprak ve Serdar Erdoğan yer alıyor.

Derneğin ilk faaliyeti ise 1 Haziran Pazar günü, 12.00-17.30 saatleri arasında, Bak-Bay Düğün Salonu’nda gerçekleştirilecek. Denizli Kayserililer Kültür ve Dayanışma Günü’nde, üye kaydı yapılacak. Etkinlikte, sürpriz konuklar ve sanatçılar da yer alacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı