REKLAMI GEÇ

Denizlim Ata’yı Anıtkabir’de andı

Denizlim Ata’yı Anıtkabir’de andı

Denizlim Kültür ve Dayanışma Derneği üyeleri, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 78. yıldönümünde Anıtkabir’de andı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Kasım 2016 Perşembe, 19:15

Sabah gerçekleşen protokol töreninin ardından ziyaretçilere açılan Anıtkanir’e Ankara’da yaşayan Denizlililer de akın etti. Denizlim Kültür ve Dayanışma Derneği üyelerinden oluşan bir grup, Atatürk’ü anmak için Anıtkabir’e ziyaret gerçekleştirdi.

Ellerinde Türk Bayrakları ve Denizlim flamasıyla Anıtkabir’i ziyaret eden Denizlim üyeleri, Aslanlı Yoldan Anıtkabir’e girdi. Üyeler yoğun kalabalık arasında mozoleye karanfil bıraktı, Ata’yı özlem ve minnetle andı.

Ziyaretin ardından bir değerlendirme yapan Denizlim Derneği Başkanı Av. Hasan Oymak, “Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikal edişinin 78. yılında saygı, minnet ve hasretle anıyoruz. Onun şahsında tüm silah arkadaşlarını, vatanları için mücadele eden kahramanlarımızı, gazilerimizi ve vatanımızın birliği bütünlüğü için canlarını veren şehitlerimizi saygı, minnet ve şükranla anıyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı