REKLAMI GEÇ

Denizlim Derneği Genç Ekip Başkanı Bozkuş

Denizlim Derneği Genç Ekip Başkanı Bozkuş

Denizlim Kültür ve Dayanışma Derneği, “Genç Ekibi”nin yeni dönem yönetim kurulunu belirledi. Cumhur Baş, görevini Gülşah Bozkuş’a devretti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Kasım 2016 Pazar, 16:00

Ankara’da faaliyet gösteren ve Denizlililerin bir araya gelmesini amaçlayan Denizlim Derneği yeni dönem ‘Gençlik Buluşması’nda bir araya geldi. Buluşmaya çok sayıda öğrenci katılırken, dernek yönetim kurulu üyeleri de gençleri yalnız bırakmadı. Denizlim Genç Ekibi’nin düzenlediği buluşmada Dernek faaliyetleri anlatıldı, yıl içerisinde gerçekleştirilecek etkinler planlandı.

“BU BİR BAYRAK YARIŞI GİBİDİR”
Geçtiğimiz dönem Genç Ekip Başkanlığı yapan Cumhur Baş, görevini Genç Ekip Yönetiminden Gülşah Bozkuş’a devretti. Cumhur Baş mezun olduğu için görevi devrettiğini belirterek, Denizlim ailesinin ferdi olmaktan kıvanç duyduğunu dile getirdi.

Cumhur Baş, geçtiğimiz sene Ankara’da bir araya geldikleri etkinliklerin çok güzel geçtiğini belirterek, “Bizler Ankara’da Denizlimizin sıcaklığını birlikte yaşadık. Bu sene de bu sıcaklığı devam ettireceğiz. Genç Ekip Başkanlığı bir bayrak yarışı gibidir. Geçen sene ben taşıdım, bu sene de bayrağı Gülşah arkadaşımıza devrediyorum. Güzel organizasyonlar gerçekleştireceklerinden en ufak bir kuşkum yok. Derneğimiz ve Denizlim sıcaklığı bu sene de büyüyerek devam edecek” dedi.

denizlim-dernegi-nobet-degisimi-1

“EFELERİMİZİ TÜM ANKARA’YA GÖSTERECEĞİZ”
Denizlim Derneği’nin yeni Genç Ekip Yönetimini oluşturan Gülşah Bozkuş ise, bu sene de Ankara’da Denizli özlemi çeken Denizlililerle sık sık bir araya geleceklerini belirtti.

“Denizlim sıcaklığını devam ettirmek için çalışacağız diyen Gülşah Bozkuş, “Bu sene sorumluluğumuz büyük. Genç Ekip arkadaşlarımızla kültürel ve sosyal faaliyetlerimizde bir araya gelişlerimizi arttıracağız. Denizlim olarak Ankara’da kendimizi geliştirmek için çeşitli kariyer etkinlikleri düzenleyeceğiz. Zeybek kurslarımızla ‘Efe’lerimizi tüm Ankara’ya göstereceğiz. Avrupa Birliği projeleri ile Denizli’yi Ankara’da temsil etmekle kalmayacak, Avrupa’ya tanıtmak için de çalışacağız. Ama en önemlisi burada sağladığımız birlik ve beraberliğimizi tüm sıcaklığı ile genişleterek Ankara’daki tüm hemşerilerimize ulaşacağız” dedi.

Denizlim Derneği’nin Yönetim Kurulu Başkanı ve ilk Genç Ekip Başkanı Mustafa Keysan da gençlerin yanında olduğunu belirterek, “Her türlü konuda yanınızdayım. Öğrencilik hayatımın başında geldiğim Ankara’da Dernek ve sivil toplum kuruluşlarında çalıştım ve iş hayatımda bunların çok faydasını gördüm. Sizlere de tavsiyem derneğimizi kendinize fayda sağlamak için kullanın. Burada bir aileyiz. Her ihtiyacınızda dernek olarak yanınızda olmaya çalışacağız. Yeter ki siz bir arada bulunun ve hemşerilerinizle kaynaşmak isteyin” dedi.

Denizlim Derneği Başkanı Av. Hasan Oymak ise, Denizlim Derneği gençleri ile gurur duyduğunu söyledi. Birlik ve beraberliğin daim olmasını temenni eden Oymak, “Gençlerimizin faaliyetlerinden her zaman gurur duyduk. Bizler bu derneği 8 yıl önce hemşerilerimizle birlik olabilmek adına kurduk. Gençlerimiz de derneğimizin lokomotifi oldu. Bu sene de hem sosyal açıdan kaynaşma hem de kendilerini geliştirmek adına güzel şeyler yapacaklarına inancım tam. Bir yandan genç arkadaşlarla birlikte keyifli vakit geçirirken, diğer yandan onların kendilerini geliştirmelerine vesile olmak bizleri mutlu ediyor. Bu yıl da Derneğimize yeni katılımlarla Ankara’da güzel etkinlikler gerçekleştireceğiz. Ankara’ya yeni gelen üniversiteli arkadaşlarımızı da Derneğimize, bu etkinliklerimize bekliyoruz. Hem alışma süreçlerine yardımcı olmak, hem de diğer Denizlililerle tanışmalarına vesile olmak bizim için önemli” dedi.

Görev devir teslimi, düzenlenen kokteyl ile tamamladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı