REKLAMI GEÇ

DESİAD’dan Alzheimer hastaları için kermes

DESİAD’dan Alzheimer hastaları için kermes

Alzheimer Derneği Denizli Şubesi, Denizli Sanayici ve İşadamları Derneği(DESİAD)’ın desteği ile kermes düzenlenecek. Dernek üyeleri,16 Nisan Çarşamba günü açılacak olan 2. El Bahar Kermesi için destek bekliyor.

/ DENİZLİHABER / 21 Mart 2014 Cuma, 10:09

Denizli’de 2000 yılında Türker Şahiner’in başkanlığında kurulan Alzheimer Derneği Denizli Şubesi, Alzheimer hasta ve hasta yakınları için desteklerine devam ediyor.

Hastalık bilincinin geliştirilmesi,hastalığın toplumda tanınmasının sağlanması, hastaların ve yakınlarının desteklenmesi, kendi kendilerine yardım için zemin hazırlanması, daha iyi bilgilenme ve bakım sağlanması, bu konudaki bilimsel çalışmaların arttırılması ve desteklenmesi için faaliyetler gerçekleştiren Alzheimer Derneği, tiyatro oyunları, kermesler düzenleyerek ve ajanda gibi ürünler yaptırarak derneğe gelirde sağlıyor. Dernek, 16 Nisan 2014 Çarşamba günü, açılışı gerçekleştirecekleri  2. El Bahar Kermesi için destek çağrısında bulundu.

DESİAD üyelerinin de destek verdiği kermes, Hayırsever İşadamı Musa Kazım Manasır’ın tasis ettiği Sırakapılar Mahallesi Saltak Caddesi’ndeki Arıkan Apartmanı 7. Kattaki Dernek binalarında gerçekleştirilecek.

DESİAD Denizli Sanayiciler ve İşadamları Derneği, sosyal sorumluluk bilinci çerçevesinde Alzheimer Derneği Denizli Şubesi’nin 2. El Bahar Kermesi için üyelerinden topladığı giysi, takı, ayakkabı, çanta, kullanılabilir zücaciye eşyalarıyla katkı verdiği Kermese, tüm Denizlilileri davet etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı