REKLAMI GEÇ

ENVER’İN HEDEFİ BÜYÜK

ENVER’İN HEDEFİ BÜYÜK

Enerji Verimliliği Derneği (ENVER) Denizli Şubesi üyeleri kahvaltıda bir araya geldi. Şube Başkanı Mehmet Akgün, Denizli’de yılda 600 milyon liralık elektrik tasarrufu sağlamayı hedeflediklerini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Mayıs 2016 Pazar, 17:20

ENVER Denizli Şubesi, derneğe yeni katılan üyeler için rozet töreni düzenledi. Enerji verimliliği konusunda Denizli’de 5 yıldır faaliyetlerini sürdürdüklerini belirten Enerji Verimliliği Derneği Denizli Şube Başkanı Mehmet Akgün, dernek çalışmaları hakkında üyeleri bilgilendirdi.

denizli-enver-ic-1

Akgün, 5 yıl önce 25 üye ile başladıkları sosyal sorumluluk projelerini bugün 111 üye ile devam ettiklerini belirterek, enerji için dünyada ülkeler arası savaşların çıktığını ve bu sebeple, enerji verimliliği konusunda artık tüm bireylerin çok hassas olması gerektiğini söyledi.

YILDA 600 MİLYON LİRALIK TASARRUF
Yeni projeleri hakkında da bilgi veren Akgün, “Biz Enerji Verimliliği konusunda ülkemiz ve geleceğimiz için üstümüze düşen sosyal sorumluluğumuzu derneğimiz çatısı altında toplanarak, yürüttüğümüz faaliyetler ile yerine getiriyoruz. Genel Merkezimizin ülke çapında yürüttüğü Enerji Takımı Projesi ile yılda 15 milyar TL tasarruf hedefledik. Biz Denizli olarak ilimizde yapacağımız çalışmalar ile 600 milyon lira tasarrufu ilimizden sağlayacağız” dedi.

EKOLOJİK BİNA PROJESİ
Akgün, Denizli Büyükşehir Belediyesi ile birlikte gerçekleştirecekleri Ekolojik Bina çalışma ile ilgili şu bilgileri verdi:
“Sizin gibi enerji verimliliğini, ülkesini ve geleceğini düşünen üyelerimiz ile bu hedeflerimize en kısa zamanda ulaşacağımızı biliyorum. Denizli Büyükşehir Belediyemizin desteği ile yapacak olduğumuz Ekolojik Binamız ile de tüm halkımıza Enerji Verimliliği ve Yenilenebilir Enerji Kaynakları hakkında daha kolay ve etkili bilgi edinmelerini sağlayacağız.”

denizli-enver-ic

YENİ ÜYELERE ROZETLERİ TAKILDI
Konuşmaların ardından derneğe yeni üye olan Mustafa Kabukçu, Mesude Hılınç, Funda Kabalay, Adnan Ayhan, Sedat Kaya, Ömer Karaca ve Mustafa Ali Güner’e rozetleri takıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı