REKLAMI GEÇ

GENÇ DENİZLİLİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR

GENÇ DENİZLİLİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR

Denizli Belediyesi’nin sürdürdüğü ‘Genç Denizli Projesi’ dalga dalga tüm lise ve dengi okullara yayılıyor. Öğrencilerin tamamı proje kapsamında Genç Denizlili oluyor ve Genç Denizlili olmanın sağladığı fırsatlardan yaralanıyor.

/ DENİZLİHABER / 12 Mayıs 2010 Çarşamba, 17:28

Denizli Belediyesi’nin, gençlerde Denizlili olma bilincini arttırmak amacıyla başlattığı ‘Genç Denizli’ Projesi’ne, lise dengi okul öğrencilerinden yoğun talep geliyor. Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, proje kapsamında binlerce lise öğrencisiyle bir araya gelerek onlarla Denizli’nin sosyal, kültürel, ekonomik durumu ve geleceği konusunda sohbet edip soruları cevaplandırıyor.

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün organize ettiği Genç Denizli Projesi’nin bu haftaki bölümünde, Nalan Kaynak Anadolu Lisesi, Kazım Kaynak Anadolu Lisesi, Hakkı Dereköylü Güzel Sanatlar Lisesi ve Erbakır Fen Lisesi’ne gidildi. Başkan Zeybekci, okullardaki yüzlerce öğrenciyle bir araya gelerek kent hakkında sohbet edip öğrencilerin sorularını cevaplandırdı.

Genç Denizlililer, alt yapı, ulaşım, okul sorunları, spor gibi çeşitli alanlarda merak ettikleri tüm soruları sordu. Başkan Zeybekci de tüm sorulara içtenlikle yanıt vererek merakları giderdi. Bu arada, 15 Mayıs’ın Denizli için ne anlam ifade ettiği sorusunu doğru cevaplandıran bir Genç Denizlili, başkan Zeybekci’den dizüstü bilgisayar kazandı.

Hakkı Dereköylü Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri, gelen misafirlerine kısa bir konser verdi. Çaldıkları enstrümanlarla ne kadar yetenekli olduklarını gösteren Genç Denizlililer, usta sanatçılara adeta taş çıkarttı.

Başkan Zeybekci, Genç Denizlilerle buluşmasında, gençlerin içinde yer almadığı hiçbir projenin başarıya ulaşamayacağına dikkat çekti. Geleceğin Denizli’sinin gençlerin elinde şekilleneceğini kaydeden başkan Zeybekci, şunları ifade etti: ‘Bu nedenle belediyemizin yürüttüğü tüm projelere gençleri de dahil ediyoruz. Bugünün gençleri, yarının Denizli’sinin oluşumunda söz sahibi olacak. Sizler aynı zamanda bugünün de ortaklarısınız. Sizlerin görüşleri, düşünceleri bizler için son derece önemlidir. Geleceğimizin teminatı siz gençler, her alanda umutlarımız sizdedir. Özellikle bunu bilmenizi istiyorum. Sizler, geleceğe sahip çıkmazsanız bu şehrin sorunları çözülmeyecektir. 2004’de göreve gelince bazı kampanyalar başlattık. Bu kampanyalarda en fazla ilgiyi de çocuklar ve gençlerden gördük. Çünkü onlar daha duyarlı ve bilinçli hareket ediyor. Sonucunda ise Türkiye’ye her alanda örnek olan bir Denizli hedefine ulaştık.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı