REKLAMI GEÇ

Göka: Türk aile yapısı ve değerlerini önemsiyoruz

Göka: Türk aile yapısı ve değerlerini önemsiyoruz

TRT’nin Denizlili Genel Müdürü Şenol Göka, Türk toplumunun aile yapısı ve değerlerini önemsediklerini, yayın politikasını da buna göre belirlediklerini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Şubat 2016 Pazar, 14:41

Kerim Aydın Erdem’den sonra TRT’nin Genel Müdürlük koltuğuna oturan ikinci isim olan Şenol Göka, katıldığı bir organizasyonun ardından, AK Parti Milletvekili Nihat Zeybekci ve sivil toplum kuruluşlarının yöneticileriyle buluştu.

Sohbet ortamında geçen bu buluşmada, Denizli’nin tanıtımı için neler yapılabileceği konusunda görüş ve öneriler dile getirildi. Meslek odası ve gönüllü kuruluşların temsilcileri, Denizli’nin zengin bir tarihi geçmişe sahip olduğunu, aynı zamanda doğal zenginliği barındırdığına dikkat çekerek, bunların TRT tarafından dünyaya tanıtılmasının turizme katkı sağlayacağını vurguladı.

denizli-stk-trt-genel-muduru-senol-goka-1

“DENİZLİ İÇİN NE YAPSAM AZDIR”
TRT Genel Müdürü Göka ise, doğduğu kente ve destekleri ile bugün bulunduğu konuma ulaştığı hemşehrilerine vefa borcunu ödemek adına ne yapsa az kalacağını söyledi. Sadece Denizli’nin değil, ülkenin heryerindeki kültürel varlıkların dünyaya yansıtılmasının yanı sıra, özellikle Türk aile yapısına uygun yayıncılık yaptıklarını kaydeden Göka, “Türk aile yapısı ve değerlerini önemsiyoruz. Yapımlarının gördüğü yoğun ilgiden de bunda başarılı olduğumuzu söyleyebiliriz” dedi.

TEFENLİLİ TEŞEKKÜR ETTİ
Denizli Platformu Dönem Sözcüsü İbrahim Tefenlili de, TRT’nin başında bir Denizlilinin bulunmasından gurur duyduklarını, tanıtım gibi konularda onun bilgi ve deneyimlerinden yararlanmak istediklerini söyleyerek, sivil toplum kuruluşlarıyla ilgili davete katıldığı için teşekkür etti.

denizli-stk-trt-genel-muduru-senol-goka-3

ZEYBEKCİ’DEN GÖKA’YA ÖVGÜ
AK Parti Milletvekili Nihat Zeybekci de, verimli bir toplantı yapıldığını belirterek, “Denizli, öyle bir zenginliğe sahip ki, el attığınız herşey ayrı bir değer. Tarih yazmış isimlerden yer altı zenginliklerine, Pamukkale, Bozdağ ve Laodikya gibi turistik zenginliklerinden tekstil, kuruyemiş ve turizm gibi ülke ekonomisine katkı sağlayan öncü sektörlerine kadar çok sayıda nimetin bulunduğu bir yer. Bunların elbet değeri biliniyor ve ilgi gösteriliyor. Fakat, bunun da ötesinde hem ülkemizin hem de şehrin tanıtımına katkı koymak için bir şeyler yapılmalı. Bunun en kestirme yolu ise kitlesel iletişim organları. TRT de onlardan biri. Sayın Göka’nın göreve gelişiyle önemli işler ile büyük yatırımlara da imza attı. Biz de onların ülkemizin tanıtımı adına gösterdiği bu çabaya katkı koymak için üzerimize düşen ne olursa yapmaya hazırız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı