REKLAMI GEÇ

Görevden alınan Erdal Otçu yeniden Kızılay Başkanı

Görevden alınan Erdal Otçu yeniden Kızılay Başkanı

Geçtiğimiz 8 Mart’ta Türk Kızılayı Genel Merkezi tarafından görevden alınan Kızılay Derneği Denizli Şube Başkanı Erdal Otçu, 5 ay sonra yeniden görevinin başına döndü. Salih Amiroğlu ve ekibinin genel merkezden 2.5 ay önce gelen genel kurul kararını uygulamadığı, direnmeleri nedeniyle görevden alındıkları öğrenildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Ağustos 2017 Perşembe, 17:04

Türk Kızılay’ı Denizli Şubesi’nde 5 ay önce başlayan çalkantılı süreç, eski başkan Erdal Otçu’nun yeniden koltuğuna oturmasıyla duruldu.

GÖREVDEN ALINMIŞTI
Hakkında bazı iddialar ortaya atılan Erdal Otçu, Türk Kızılayı Genel Merkezi tarafından tedbiren görevden el çektirilmiş, Otçu da sağlık nedenlerini öne sürerek görevi bıraktığını açıklamıştı.

MÜCADELE ETTİ
Ancak, hakkında ortaya atılan asılsız iddialar ve görevden almanın ardından mücadeleye başlayan Erdal Otçu, Kızılay Genel Merkezi’nin 2.5 ay göreve iade kararı almasını sağladı.

YENİ YÖNETİM DİRENDİ
Türk Kızılay’ı Genel Merkezi’nin yönetim kurulu kararıyla Denizli Şube yönetiminin Erdal Otçu başkanlığında oluşturulacak yeni yönetime devretmesi talimatı Salih Amiroğlu başkanlığındaki yönetime bildirildi. Ancak, aradan geçen 2.5 aylık süreye rağmen Amiroğlu ve yönetimi kararı uygulamaya direndi.

GÖREVDEN ALINDILAR
Denizli Şubesi yönetiminin genel merkezin bu inisiyatifine karşı direnç göstermesi, Türk Kızılayı Genel Merkezi’ni yeniden harekete geçirdi. Yeterince beklendiğini düşünen genel merkez yöneticileri ikinci bir yazı ile Amiroğlu ve yönetimini görevden aldı.

İADE-İ İTİBAR
Haksız bir şekilde görevden el çektirildiğini düşünen Erdal Otçu, mücadeleyi ve itibarını yeniden kazandı. Erdal Otçu, 7 kişilik yeni bir yönetim kurulu da oluşturdu.

Otçu başkanlığındaki Türk Kızılayı Denizli Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri Osman Yüceliş, Hasan Aracı, Ebru Arslan, Faruk Selman Coşkun, Abdulah Doğan ve Adem Salih Deniz’den oluştu.

Yeni yönetim göreve başladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı