REKLAMI GEÇ

Hayvanları Koruma Derneği’nden sokaktaki dostlar için kampanya

Hayvanları Koruma Derneği’nden sokaktaki dostlar için kampanya

Denizli Hayvanları Koruma Derneği, sokaktaki dostlarımız için anlamlı bir proje hayata geçerdi. “Sokaktaki dostlarımız için bir fikrimiz var” diyen hayvan dostları, “Kullanmadığınız kıyafetleriniz mama ve tedavi olsun” kampanyasının çağrısını yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Kasım 2018 Pazar, 12:04

Sokaktaki dostlarımız için önemli çalışmalara imza atan Denizli Hayvanları Koruma Derneği, özel bir projeyi daha hayata geçirdi.

Sokak hayvanlarının gıda ve tedavi ihtiyaçlarının karşılanması için kıyafet kampanyası düzenleyen Denizli Hayvanları Koruma Derneği, bağışlanacak olan eşyaların satışından elde edilecek geliri sokak hayvanları için kullanacak.

Denizli Hayvanları Koruma Derneği yöneticileri, sokaktaki canların yaşamlarına dokunabilmek için tüm hayvan dostlarından kampanyaya destek vermesini istedi.

Dernek yöneticileri, “Bağışlayacağınız kullanmadığınız kıyafetleri satışa çıkarıp, elde edilen gelir ile sokakta yaşam savaşı veren dostlarımız için mama alacağız. Onların tedavi masraflarını karşılayacağız” dedi.

Denizli Hayvanları Koruma Derneği yöneticileri bağış yapmak isteyenlerin kendilerine sosyal medya hesaplarından ulaşabileceklerini ifade etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı