REKLAMI GEÇ

Hikmet Çelikkol kızını evlendirdi

Hikmet Çelikkol kızını evlendirdi

İşadamı Mehmet Hikmet Çelikkol’un kızı Fatma ile Yavuzer ailesinin veliahtı Emin Yavuzer muhteşem bir düğünle dünya evine girdi. Düğünde takılar için misafirlerin önüne sandık konuldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Eylül 2014 Pazar, 14:39

Denizlili işadamı ve Denizlispor Asbaşkanı Mehmet Hikmet Çelikkol-Sultan Çelikkol çiftinin kızı Fatma ile Ülkü-Salih Yavuzer çiftinin oğlu Emin dün gece muhteşem bir düğünle dünya evine girdi. Mehmet Hikmet Çelikkol’un kızı için özel olarak yaptığı Gökpınar’daki Gardenia Düğün Salonu’nda gerçekleşen törene 5 binin üzerinde misafir katıldı.

ic-3
Torununu evlendirmenin mutluluğunu yaşayan Esnaf Odaları Birliği Başkanı Musa Çelikkol, oğulları ile birlikte tüm misafirleri kapıda karşıladı. Düğüne Vali Abdülkadir Demir eşi Nurtaç Demir ile birlikte katıldı. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu da çifti mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.

ic-2
İş dünyanın önemli isimlerinin katıldığı düğün töreni sırasında farklı bir uygulamaya gidildi. Takı merasimindeki karışıklığı önlemek için salona bir sandık yerleştirildi. Takı takmak isteyenlerin bir kısmı gelin ve damadı tebrik edip takılarını takarken bir kısmı da zarfa koydukları ve isimlerini yazdıkları takılarını sandığa attılar.

ic-1
Çiftin nikahını Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan kıyarken şahitliklerini ise Vali Abdülkadir Demir ile Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu yaptı.

ic-4
Bu özel gün için uzun süredir hazırlık yapan işadamı Mehmet Hikmet Çelikkol büyük bir heyecan duyduğunu belirterek, “Bir baba için yaşanacak en güzel günlerden biri. Kızımın yuva kurması beni çok mutlu etti. Bir ömür boyu mutlu olsunlar istiyorum. Biz büyükler de onların her zaman yanında olacağız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı