REKLAMI GEÇ

İMO Denizli Şubesi’nde Nigar Hüyük, yeniden başkan seçildi

İMO Denizli Şubesi’nde Nigar Hüyük, yeniden başkan seçildi

İMO Denizli Şubesi’nin genel kurulu yapıldı. İki listenin yarıştığı seçimleri mevcut başkan Nigar Hüyük kazandı. Hüyük’ün listesinden 6 isim yönetime girerken, genel merkez delege seçimlerini ise rakip grubun listesi kazandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Şubat 2022 Pazar, 19:36

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Denizli Şubesi, 16’ncı olağan genel kurulunu bu hafta sonu yaptı. Cumartesi günü başlayan genel kurul, bugünkü seçimlerle devam etti.

İMO Denizli’de yıllardan bu yana yarışan Çağdaş Mühendisler Grubu ile Meslekte Birlik Grubu bu seçimde de kıyasıya yarıştı. Çağdaş Mühendisler grubunun adayı olan mevcut başkan Nigar Hüyük, seçim haftasında koronavirüse yakalanarak karantinaya alınmıştı.

Meslekte Birlik Grubu ise, Merkezefendi Belediye Meclisi’ndeki görevinden istifa eden İyi Partili Uğur Güzin ile seçimlere gitti.

1710 üyesi bulunan İMO’daki seçimler çarşaf liste ile yapıldı. İlk sonuçlara göre, Çağdaş Mühendisler Grubu’ndan 6 aday ile Meslekte Birlik’ten bir üye yönetimi oluşturdu.

Çağdaş Mühendisler’den Nigar Hüyük, Gonca Yüksel, Anıl Boran, İzzet Şekerci, Çağrı Çayan ve Hakan Sönmez seçilirken, Meslekte Birlik’ten başkanlığa aday olan Uğur Güzin değil, Seyhun Türk listeyi delerek yönetime girdi.

Sürpriz ise üst kurul delegesi listesinde yaşandı. Tamamı Meslekte Birlik Grubundan; Mahmut Çetin, Bülent Özderya, Şevket Murat Şenel, Uğur Güzin, Adem Yokuş, Mehmet Serkan Dayıoğlu, Mehmet Yıldız, Alaeddin Altay, Cumali Ogün Göker İMO üst kurul delegesi oldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı