REKLAMI GEÇ

Kadın filmleri Denizlili kadınlarla buluştu

Kadın filmleri Denizlili kadınlarla buluştu

Denizli’de ilki 2005 yılında “Denizli Kadın Filmleri Şenliği” kapsamında düzenlenen Filmmor Festivali’nin ikincisi gerçekleştiriliyor. İki gün sürecek festival kapsamında kadınlarla ilgili 17 film gösterime sunuluyor.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 28 Mart 2015 Cumartesi, 16:40

Kadın Haklarını Koruma Derneği Denizli Şubesi, Türk Kadınlar Birliği ve Girişimci Kadınların Desteklenmesi Derneği’nin katılımı ile oluşturulan “Korkuluk Ol Girişimi” öncülüğünde düzenlenen Filmmor Festivali, Makine Mühendisleri Odası Denizli Şubesi Konferans Salonu’nda başladı.

Festivalin, açılış törenine Filmmor Kadın Filimleri Festivali Koordinatörü Melek Özmen, Filimmor Kadın Koopiratifinden Ülkü Songül Özmen ile Gülşen Duran, Denizli ayağını organize eden Kadın Haklarını Koruma Derneği Denizli Şube Başkanı Nurten Karakış, Girişimci Kadınların Desteklenmesi Derneği Başkanı Ayşe Balkanay ile Türk Kadınlar Birliği Denizli Şube Başkanı Berrin Şengül ve çok sayıda kadın katıldı.

“3. SAYFA HABERLERİNDE YER ALMAK İSTEMİYORUZ”
Filmmor Kadın Filimleri Festvali Koordinatörü Melek Özmen, festivalin açılışında yaptığı konuşmada, “Kadınlarımızın artık 3. sayfa haberlerinde yer almasını istemiyoruz. Böyle toplantılar, bizleri daha da güçlendiriyor, kadınların birlik ve dayanışmasını artırıyor. Ben, bu toplantılar sonrası hep birgün sonra feminist devrim olacağını düşünüyorum. Ancak öyle olmasa da ben Denizli’den daha güçlenerek ayrılacağımı biliyorum” diye konuştu.

denizli-filmmor-festivali-ic

GÖSTERİME SUNULAN FİLMLER
Filmmor Festivali kapsamında; Arkadaşımı Merak Ediyorum, Bir Fincan Türk Kahvesi, Sinekkaydı, Yeni Hayatlar, Kiki, Ziazan, Sevgili Rosa,Eylül’ün Kadın Yüzleri, Nefret,Karalama, Örtünmenin Modası, Kaltak YürüyüşüNY, Ceset Dökmek Yasaktır, Tarçın Çiçeği, İslam ve Erkeklik, Mor Gemi ve Külkedisi Değiliz filmleri gösterime çıkacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı