REKLAMI GEÇ

Bekar güven tazeledi

Bekar güven tazeledi

Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma Derneği olağanüstü genel kurula gitti, Başkan Gökhan Bekar güven tazeledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Mayıs 2015 Pazartesi, 10:39

Denizli’de üyelerinin önemli bir kısmı hem siyaset hem de iş dünyasında etkin yere sahip olan Karadenizliler Kültür ve Dayanışma Derneği olağanüstü genel kurulunu gerçekleştirdi. Nort Point Otel’deki genel kurul derneğin Denizli’de üçüncü kez yönetimini belirlemesi ile sona erdi.

400 üyenin oy kullandığı ve tek liste ile gidilen seçimlerde Gökhan Bekar yeniden başkanlık görevine getirildi. Derneğin 32 kişilik yeni yönetiminde Abdullah Özdemir, Ali Sazkaya, Ahmet Sefer, Barış Türkeş, Bekir Tuna, Bülent Sönmez, Cevat Serdar, Cihan Hamza, Ergün Demirci, Erkan Durmuş, Fatih Urfalıoğlu, Fatma Usluer, Ferhat Demirten, Halit Sevimli, Hami Keçe, Hüseyin Adıgüzel, İlker Yetimoğlu, M. Akif Albar, Mehmet Ulutaş, Muhammet Eraslan, Mustafa Çetin, Orhan Tokdemir, Osman Koçarslan, Ramis Avcı, Serkan Suiçmez, Talip Toprak, Tuğçe Aksoy, Volkan Topçu, Yavuz Kartal, Yetkin Emeksiz ve Yusuf Kaya görev aldı.

Genel kurulda konuşan başkan Gökhan Bekar birlik ve beraberlik çağrısında bulunarak, “Denizli’ye faydalı önemli işler yapmak istiyoruz. Bu nedenle yeni yönetimimizi genç ve dinamik bir ekipten oluşturduk. Yeni dönemde Denizli Karadenizliler Derneği önemli projelerin altına imza atacaktır” dedi.
Genel kurul yapan hemşerilerine mesaj gönderen Sedat Peker’in telgrafı tüm salona okundu. Peker mesajında; “Karadeniz insanı görünmez ağlarla birbirine bağlıdır. Şu an yanınızda bulunamasam da kalp hissiyatımla sizinle beraber olduğuma samimi bir şekilde inanmanızı isterim” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı