REKLAMI GEÇ

Karnelerini aldılar şehit’e koştular

Karnelerini aldılar şehit’e koştular

Denizli’de 183 bin 255 öğrenci gibi karnelerini olan Türkiye Liseliler Birliği (TLB) Denizli Şubesi üyeleri, karne sevincini velilerinden önce şehit aileleriyle paylaştı. Liseliler Şehit Er Doğan Acar’ın ailesini ziyaret etti, “Ülkeyi böldürmeyeceğiz” mesajı verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Ocak 2016 Cumartesi, 10:15

TLB Denizli Şubesi üyesi liseli gençler, karne sevincini şehit aileleriyle paylaştı. İlk olarak terhis edildiği gün Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde şehit düşen Jandarma Komando Er Doğan Acar’ın ailesini ziyaret eden gençler, şehit anne Fatma Acar, Baba Mehmet Acar’a karnelerini gösterdi, sevinçlerini paylaştı.

TLB Denizli Şube Başkanı İlkay Esma Uysal, liseli gençlerin şehit Doğan Acar için yazdığı mektupları da baba Mehmet Acar’a teslim etti.

Yüzü aşkın mektup bırakan TLB’liler “Doğan abimiz bir kez öldü ama biz binlerce Doğan olarak buradayız. Ülkemizi böldürmeyeceğiz” mesajı verdi.

denizli-tlb-sehit-dogan-acar-ic

ODASI AL BAYRAKLARLA DONANMIŞ
Acar ailesi, şehit oğullarının odasını al bayraklarla donatmış. Aradan geçen 6 ay geçmesine rağmen hale yüreklerindeki acı dinmeyen aile, şehit oğullarının, terhis olduğunda hazırlattığı tişörtü, fotoğrafı ve askerlik hatıralarının yer aldığı odayı ziyaret eden TLB’liler duygulu anlar yaşadı.

Yorumlar

harun türkmen   -  Bağlantı 23 Ocak 2016, 11:40

tebrik ederim bu duyarlı davranışlarından dolayı…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı