REKLAMI GEÇ

Kocatepe basınla buluştu

Kocatepe basınla buluştu

10 Ocak çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Denizli Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret eden Vali Şükrü Kocatepe, basın mensuplarının gününü kutladı.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 7 Ocak 2016 Perşembe, 13:00

Vali Şükrü Kocatepe, Emniyet Müdürü Hüseyin Namal, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü öncesinde Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

Cemiyet Başkanı Ümit Varol, yönetim kurulu üyeleri, yerel ve ulusal medyada görev yapan basın mensuplarıyla bir süre sohbet eden Vali Şükrü Kocatepe, basın mensuplarının bir kamu görevi yaptıklarını söyledi.

Vali Kocatepe, “Tüm meslektaşlarınıza sağlıklı, mutlu ve başarılar diliyorum. Aramızdan ayrılan kardeşlerimize rahmet diliyorum. Bu yıl trafik kazasında çok yakın iki kardeşimizi kaybettik. Bu vesile ile onların ailelerine cenabı haktan sabırlar diliyorum. Sizin göreviniz de tabiî ki bir kamu görevi. Toplumun gözü, kulağı, vicdanı sizlersiniz. Bunları yansıtan organların temsilcilerisiniz, dolayısıyla yaptığınız görev çok önemli. İnsanları yönlendirme, haberdar etme, mutlu etme sizin elinizde olan bir şey. İnşallah olumlu haberler, olumlu yorumlar ve toplumumuzu mutlu edecek güzel vesilelerle, makalelerle, mesajlarla mesleği yürütmek nasip olur” dedi.

Ülkenin zor dönemlerden geçtiğini ifade eden Vali Kocatepe, “Bazı bölgelerimizde sıkıntılar var. İnşallah bunlarda geçer. Coğrafyamızın sıkıntıları var, özellikle İslam coğrafyasının yaşadığı problemler var. Bunlarda bizi mutsuz eden şeyler. İnşallah kısa zamanda bunlarda çözülür. Bizler de sevinmeye, mutlu olmaya başlarız” dedi.

İLYAS HAYTAN ANISINA SERGİ DÜZENLENECEK
Cemiyet Başkanı Ümit Varol ise, ziyaretinden dolayı Vali Şükrü Kocatepe’ye teşekkür ederek, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla bu yıl farklı bir anma ve kutlama yapacağız. 10 Ocak Pazar gününe denk geldiği için 8 Ocak’ta anma ve kutlama programımızı gerçekleştireceğiz. Kazada hayatını kaybeden İlyas Haytan anısına fotoğraf sergisi hazırladık. Turan Bahadır Salonu’nda, yıllardır basında çalışan meslektaşlarımızın çektiği fotoğrafları sergileyeceğiz. Bundaki amacımız ise İlyas Haytan’ın anısını yaşatabilmek” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı