REKLAMI GEÇ

Kocatepe: “LÖSEV’in yanındayız”

Kocatepe: “LÖSEV’in yanındayız”

Uluslararası Lösemili Çocuklar Haftası nedeniyle, Lösemili Çocuklar Vakfı Denizli LÖSEV Temsilcisi ve yeni tedavi olan 13 yaşındaki Elif Çilek, Vali Şükrü Kocatepe’yi ziyaret etti. Ziyarette Vali Kocatepe, LÖSEV’in Denizli‘deki çalışmalarına valilik olarak üzerlerine düşen her türlü görevi yerine getirmeye hazır olduklarını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Mayıs 2016 Pazartesi, 16:40

LÖSEV Lösemili Çocuklar Vakfı Denizli Temsilcisi Serpil Demirtaş, lösemi tedavisi yeni tamamlanan ortaokul öğrencisi 13 yaşındaki Elif Çilek ve torunu ile aynı ismi paylaşan babaannesi Elif Çilek Vali Şükrü Kocatepe’yi ziyaret etti.

30 Mayıs – 6 Haziran tarihleri arasında toplumda lösemili çocuklara ve yaşanan sıkıntılara dikkat çekmek amacıyla Uluslararası Lösemili Çocuklar Haftasının düzenlendiğini söyleyen LÖSEV Lösemili Çocuklar Vakfı Denizli Temsilcisi Serpil Demirtaş, “Türkiye’de her yıl 2000 yeni lösemili çocuk vakası ortaya çıkıyor. Bu durum bazen dar bütçeli ailelerde ebeveyni lösemili çocuk ile diğer çocukları arasında seçim yapmaya kadar zorlayabiliyor. Bu sebeple vakfımız gerçekleştirdiği tüm faaliyetlerde, gelir elde etmenin yanı sıra, lösemi hastalığını tanıtmayı, lösemili çocukların ve ailelerinin sıkıntılarını topluma aktarmayı ve bu vesileyle toplumu bilinçlendirmeyi amaçlıyor” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Şükrü Kocatepe ise, tedavisi tamamlanan Elif Çilek ile yakından ilgilendi. Vakfın Denizli’de yaptıkları tüm çalışmalara Valilik olarak sosyal devlet anlayışı ile her zaman destek vereceklerini söyleyen Vali Şükrü Kocatepe, “Vakfınız, lösemili ve kan hastası çocukların, sağlık ve eğitim başta olmak üzere her türlü ihtiyaçlarının sağlanmasına yardımcı oluyor. Devletimizin de hassasiyetle önemsediği konuların başında vatandaşlarının eğitimi, sağlığı ve sosyal ihtiyaçları gelmekte. Vatandaşlarımız, hastalarımız ve ihtiyaç sahiplerimiz; Devletin şefkatine ihtiyaç duyduğu, zorda ve darda kaldığı anda bilsinler ki devlet her zaman yanlarında. Bu doğrultuda kapımız daima sizlere açık, yalnız değilsiniz, bizde valilik olarak Denizli’deki çalışmalarınızda üzerimize düşen her türlü görevi yerine getirmeye hazırız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı