REKLAMI GEÇ

İklim değişikliği geleceğimizi tehdit ediyor

İklim değişikliği geleceğimizi tehdit ediyor

Doğa ve Çevre Vakfı’ndan (DOÇEV) yapılan açıklamada, küresel iklim değişikliğinin dünyanın her yerindeki canlıları etkilediği belirtildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Haziran 2015 Perşembe, 16:52

DOÇEV’den yarın kutlanacak Dünya Çevre Günü dolayısıyla yapılan açıklamada, 25. Dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin doğa ve çevreyi koruyacak, gelecek kuşaklara yaşanabilir bir dünya bırakılmasına vesile olacak düzenlemeler ve uygulamalar yapması istendi.

Ana nedeni insan etkinlikleri olan iklim değişikliğinin çevresel sonuçlarının dünyanın her yerindeki canlıları, dolayısıyla insanların yaşamını olumsuz etkilediği de belirtilerek, şöyle denildi:

“Bu olumsuzluklardan gelecek kuşakların da etkileneceği endişesindeyiz. Parlamentoların doğa ve çevre konularındaki kararlarından, uygulamalarından ve bunların sonuçlarından hepimiz etkilenecek, hatta çocuklarımız da bu sonuçlarla beraber yaşamak zorunda kalacaklardır. Bu yüzden parlamentoların çıkaracağı yasalar ve uygulamalar, günümüzün yanı sıra gelecek kuşaklar için de çok önemlidir.

Bu kapsamda; Birleşmiş Milletler tarafından 2015 yılı gündemi “SU, GIDA ve ENERJİ” olarak belirlenen 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nü kutluyor, 25. Dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin doğamızı ve çevremizi koruyacak, gelecek kuşaklara yaşanabilir bir dünya bırakılmasına vesile olacak düzenlemeler ve uygulamalar yapmasını diliyoruz. Yaşanabilir bir dünyayı paylaşmak dileğiyle…”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı