REKLAMI GEÇ

Kurşunoğlu: “İnsan müsveddeleri”

Kurşunoğlu: “İnsan müsveddeleri”

Türkiye Kamu-Sen Denizli İl Temsilcisi Rayif Kurşunoğlu, çocuklara yönelik artan istismar ve saldırıları sert bir dille kınadı. Kurşunoğlu, “Körpecik yavrularımızı gözü dönmüş, aşağılık insan müsveddelerinden korumak başta devletimizin olmak üzere tüm vatandaşlarımızın en asli görevidir” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Temmuz 2018 Salı, 15:39

Türkiye Kamu-Sen Denizli İl Temsilcisi Rayif Kurşunoğlu son dönemlerde artan çocuk istismarı ve saldırıları kınadı. Kurşunoğlu, “Yaşanan bu acı olaylara bakıldığında, bu konuda acil ve sert tedbirler alınması gerekliliği ortaya çıkmıştır” diye konuştu.

Çocukları korumanın devletin ve vatandaşların en asli görevi olduğunu belirten Kurşunoğlu, “Körpecik yavrularımızı gözü dönmüş, aşağılık insan müsveddelerinden korumak başta devletimizin olmak üzere tüm vatandaşlarımızın en asli görevidir. Türk milleti artık çocuk katillerine yönelik olarak topyekün bir mücadeleye girişmeli, bu alçakların toplum içine çıkabilecek yüzleri kalmamalıdır” dedi.

Acilen tedbirlerin alınması gerektiğinin altını çizen Kurşunoğlu, “İdamdan kimyasal hadıma, ömür boyu hapisten tecride kadar her ne gerekiyorsa tedbirler acilen alınmalı ve bir daha ülkemizde böylesine olaylar vuku bulmamalıdır. Bu ülkenin geleceği olan tüm yavrularımıza şefkat dolu kucaklar açılmalı, onların geleceği bugünden atılacak sert ve kararlı tedbirlerle güvence altına alınmalıdır” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı