REKLAMI GEÇ

Öğrenciler kanın önemini öğrendi

Öğrenciler kanın önemini öğrendi

Arif Yalınkaya İlkokulu öğrencileri, Kızılay Denizli Şube Başkanlığını ziyaret etti, kan ve Kızılay’ın insan yaşamındaki önemini öğrendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Nisan 2016 Cuma, 10:53

Arif Yalınkaya İlkokulu 4-K ve 4-C sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Meftune Yılmaz ve Gülderen Ayyavuz ile birlikte Kızılay Denizli Şube Başkanı Erdal Otçu’yu ziyaret etti.

ogrenciler-kizilay-ziyaret-icc

50 öğrencinin katılımıyla gerçekleşen ziyarette öğrencilerin Kızılay ile ilgili soruları zaman zaman başkan Erdal Otçu’yu terletti. Kızılay Denizli Şubesi eğitim salonunda öğrencileri kabul eden ve Kızılay hakkında genel bilgiler veren Otçu, Kızılay’ın en temel prensibinin insan olduğunu, insana hizmeti her şeyin üstünde tuttuklarını söyledi.

ogrenciler-kizilay-ziyaret-ic

Otçu, “Kızılay denince ilk olarak insanlarımızın aklına kan alıp verme gelmektedir. Artık günümüzde Kızılay bu hizmetin yanında insanlarımıza daha faydalı hizmetlere de imza atmaya devam ediyor. 81 vilayette şubesi bulunan kurumumuz, Türkiye ve diğer Müslüman ülkelerde Kızılay, Hristiyan ülkelerde de Kızılhaç olarak bilinmektedir. Yurt içinde olduğu gibi dünyanın neresinde bizlere ihtiyaç duyulsa çadırlarımız, aşevlerimiz, kumanyalarımız başta olmak her türlü hizmetlerle onların yanında olmaya devam ediyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı