REKLAMI GEÇ

Okul müdürü öğretmenler günü için şarkı söyledi, klip çekti

Okul müdürü öğretmenler günü için şarkı söyledi, klip çekti

Raşit Özkardeş Ortaokulu’nun müdürü Erkan Çaka, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle yazdığı “Öğretmenin günü yoktur” isimli şarkıyı hem söyledi hem de klip çekti. Youtube’a yüklenen klibin izlenme sayısı hızla artıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Kasım 2019 Cuma, 16:42

Birçok konuda farkındalık yaratmak için değişik projeler üreten Raşit Özkardeş Ortaokulu, bu kez öğretmenler günü için çekilen kliple gündeme geldi. Okul Müdürü Erkan Çaka’nın sözlerini yazıp seslendirdiği, Müzik öğretmeni Savaş Özcan’ın bestesini yaptığı, yine müzik öğretmeni Ozan Erdoğan’ın düzenlemesini yaptığı ve Santral Akustik Stüdyosu’nun destek verdiği “Öğretmenin günü yoktur” adlı klip, büyük beğeni kazandı.

“TEBRİK YAĞIYOR”
Şarkıyı ve klibi şehit, emekli, görevi başında olan ve atama bekleyen tüm öğretmenler için hazırladıklarını söyleyen okul müdürü Erkan Çaka, klibi Youtube’a yükledikten sonra çok olumlu tepkiler aldıklarını söyledi. Çaka, “Okul olarak konu başlıkları altında farkındalık çalışmaları yapmayı seviyoruz. Bu da onlardan bir tanesi. Öğretmenler fark yaratan insanlardır. Bu şarkı ve klipte öğretmenlerimize hediyemizdir” dedi.

SAYI HIZLA ARTIYOR
Diğer taraftan hazırlanan ve 24 Kasım Öğretmenler gününden 5 gün öğce Yuotube’a yüklenen klip, öğrenciler tarafından beğenilip paylaşılmaya başlanınca, izlenme sayısı da hızla artmaya başladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı