REKLAMI GEÇ

Önem, mevkidaşını istifaya davet etti

Önem, mevkidaşını istifaya davet etti

Denizli Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Gökhan Önem, Diyarbakır’da PKK terör örgütünün elebaşı Abdullah Öcalan’a destek vermek amacıyla başlatılan açlık grevi ile ilgili yaptığı açıklamasında teröre alenen destek verdiği gerekçesiyle İstanbul Tabip Odası Başkanı Selçuk Erez’i istifaya davet etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Eylül 2016 Perşembe, 18:35

Denizli Tabip Odası Başkanı Prof.Dr, Gökhan Önem, konuyla ilgili yaptığı açıklamada “ İstanbul Tabip Odası Başkanı Selçuk Erez, PKK terör örgütünün elebaşı Abdullah Öcalan’a destek amaçlı PKK yanlısı örgütlerin Diyarbakır’da başlattığı açlık grevine ilişkin yaptığı açıklamada “Halkın alkış tutup tebrik etmesi gerekiyor. Kürt halkının temsilcisi Apo’dur. Barışa inanıyorsak bir an önce masa başına oturmalıyız” diyerek terör örgütüne alenen destek vermiştir” dedi.

İSTİFAYA DAVET ETTİ
Tabip Odası Başkanı Önem, açıklamasını şöyle devam etti: “Biz hekimler, terörü insanlık suçu olarak görüyor ve adı ne olursa olsun tüm terör örgütlerinin karşısında olduğumuzu bildiriyoruz. Barış, emek gibi hepimizin ortak değerlerini maske olarak kullanarak terör örgütlerini destekler nitelikte açıklamalarda bulunmak teröre hizmet etmekten başka bir anlama gelmemektedir. Bu nedenle İstanbul Tabip Odası Başkanı Selçuk Erez’i kınıyor ve istifaya davet ediyoruz.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı