REKLAMI GEÇ

ÖZER’DEN KUTLU DOĞUM MESAJI

ÖZER’DEN KUTLU DOĞUM MESAJI

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer, yaptığı yazılı açıklama ile Kutlu Doğum Haftası’nı kutladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Nisan 2014 Perşembe, 10:14

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi, Denizli Ticaret Odası Başkanı ve Denizli Sanayici, Tüccar ve İş adamları Platformu Dönem Sözcüsü ve Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Özer’in Kutlu Doğum Haftası Mesajı yayınladı.

Özer, mesajında şu görüşleri dile getirdi:
“Yüce Allah’ın değerli elçisi Peygamberimizin dünyaya gelişi, tüm İslam aleminin kalbinde tarifsiz bir heyecan yaşatmaktadır. Peygamberimizin doğum gününü içine alan bu hafta Müslümanlar arasında yüzyıllardan beri büyük bir coşku ile kutlanmaktadır ve Sevgili Peygamberimiz derin bir saygı ile anılmaktadır.

Peygamber efendimizin tebliğ ettiği İslâm dini ile dünyamız aydınlandı, tek Allah inancı ile kalpler nurlandı. Eşitlik, adalet ve kardeşlik geldi. O’na inanan toplumlar gerçek huzura kavuştu. O’nun doğduğu gece, insanlığın kurtuluşu için çok hayırlı ve mübarek bir başlangıçtır.

Hz. Muhammed (SAV) dinlerin özündeki evrensel mesaj olan sevgi, barış, kardeşlik, dayanışma ve yardımlaşmanın son temsilcisidir. O’nu rehber alan bizler, bu yolda dostça, kardeşçe, ihlasla yürümeye devam edelim.

Bu yılki teması, “Peygamberimiz, Din ve Samimiyet” olan Kutlu Doğum Haftası’nda Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed’e (S.A.V) sonsuz salat-u selam olsun diyerek, bu anlamlı haftanın ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini diliyorum.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı