REKLAMI GEÇ

Pala: Eğitim-İş hiçbir siyasi partinin arka bahçesi olmayacak

Pala: Eğitim-İş hiçbir siyasi partinin arka bahçesi olmayacak

Eğitim-İş Genel Örgütlenme Sekreteri Hikmet Pala, sendikanın Denizli Şubesi üyeleri ile ilçe temsilcilerine yönelik düzenlenen “Sendikal Akademi”nde yaptığı konuşmada , “Hiçbir siyasi partinin arka bahçesi olmayacağız” mesajını verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Nisan 2015 Cumartesi, 13:14

Eğitim-İş denizli Şubesi üyeleri ile ilçe temsilcilerine yönelik düzenlenen “Sendikal Akademi Eğitimi”, Denizli Barosu Lokali’nde gerçekleştirildi. Seminere, Eğitim-İş Genel Örgütlenme Sekreteri Hikmet Pala, Genel Eğitim Sekreteri Önder Yılmaz, Şube Başkanı Kadem Özbay, yönetim kurulu ve sendika üyeleri katıldı.

Seminerin açılışında konuşan Şube Başkanı Kadem Özbay, “Öncelikli hedefimiz, Kemalist ilkeleri savunabileceğimiz, söylemlerimizi dile getirebileceğimiz sendikamızı güçlü bir konuma getirmek. Bu amaçla şube olarak çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

“SİYASİ PARTİLERİN ARKA BAHÇESİ OLMAYACAĞIZ”
Eğitim-İş Genel Örgütlenme Sekreteri Hikmet Pala da Türkiye’nin en büyük sendikası olabilmek için çalışmalara ağırlık verilmesi, okullarda sendikanın iyi anlatılması gerektiğini, Eğitim-İş’in eğitimcilerin ortak çıkarlarında birleşen, Kemalist ilkeleri savunan bir sendika olduğunu, hiçbir eğitimciyi ötekileştirmeden üye çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Bazı sendikaların siyasi partilerin bir kolu gibi davrandığına dikkati çeken Pala, “Türkiye’de demokratik, bağımsızlık yanlısı, Kemalist, ilerici söylemleri olan sendikaya ihtiyaç var. Biz hiçbir siyasi partinin arka bahçesi olmayacağız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı