REKLAMI GEÇ

Pamukkale Rotary’de 3 kutlama birden

Pamukkale Rotary’de 3 kutlama birden

Pamukkale Rotary Kulübü bir gecede 3 kutlamayı bir arada gerçekleştirdi. Kulübün 21. kuruluş yıldönümünün kutlandığı gecede Meslek Hizmet Ödülü Nihat Kömürcüoğlu’na verildi. Pamukkale Rotary Kulübü’ne üye olan Mimar Şule Çetin’in de kabul töreni gerçekleştirildi.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 17 Aralık 2014 Çarşamba, 11:50

Pamukkale Rotary Kulübü ‘Rotary Hizmetlerinizle Işıldasın’ sloganı ile döneminin 21’nci, kulübün ise 1008’ci toplantısını gerçekleştirdi. Toplantı, 3 ayrı kutlamaya birden sahne oldu.

denizli-rotary-kulübü-sule-cetin-ic

Toplantının ilk kutlaması, Pamukkale Rotary Kulübü’ne yeni üye olan Mimar Şule Çetin’in katılım töreni oldu. Çetin’e yemin töreninin ardından rozeti takıldı.

denizli-rotary-kulübü-nihat-komurcuoglu-ic

Rotary Kulübü’nün her yıl verdiği Meslek Hizmet Ödülü de gecede sahibini buldu. Mesleğinde öne çıkmış, kişilere verilen ödüle bu yıl Kömürcüoğlu Mermer Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kömürcüoğlu layık görüldü.

Pamukkale Rotary Kulübü Başkanı Cengiz Alptekin, Nihat Kömürcüoğlu’na Meslek Hizmet Ödülü’nü verdi. Aldığı her ödülde ayrı bir mutluluk yaşadığını belirten Nihat Kömürcüoğlu, “Bu mesleği yapmaktan çok mutluyum. Benim başarım sadece bana ait değil aslında. Eşim ve çocuklarımın desteği ile başarı elde ettim. Mermer sektörü adına vakıf kurmak istiyorum. Ben bu işi bırakırsam eğer kurulan vakıfta mermer ve mermere dayalı sanat yaşasın istiyorum. Ayrıca bulunduğum yerde gerçekleştirdiğim mermer fabrikasını büyütmeyeceğim. Bulunduğumuz yerin bir kısmını boşaltarak sanat galerisi ve endüstri merkezi yapmak istiyorum. Kalifiyeli eleman yetiştirmek için ön ayak olacağım” dedi.

denizli-rotary-kulübü-esat-ic

Etkinliğin son kutlaması ise Pamukkale Rotary Kulübü’nün 21. Kuruluş yıldönümüydü. Hazırlanan pasta katılımcılar tarafından nice 21 yıllara dilekleriyle kesildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı