REKLAMI GEÇ

PAÜ DAK ve ESOGÜ AKUT, “İyiliğin rengi olmaz” temasıyla buluştu

PAÜ DAK ve ESOGÜ AKUT, “İyiliğin rengi olmaz” temasıyla buluştu

Pamukkale Üniversitesi PAÜ Dağ Arama Kurtarma Topluluğu (PAÜDAK) ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesi AKUT Öğrenci Topluluğu (ESOGÜ AKUT) ile ‘İyiliğin Rengi Olmaz’ adlı etkinlikte bir araya gelerek, Serinhisar Kocapınar Ortaokulu’ndaki öğrencileri ziyaret etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Nisan 2018 Pazar, 12:06

İlki Şubat 2018’de Eskişehir’de gerçekleşen tanışma etkinliğinin devamı olan buluşma, “İyiliğin rengi olmaz” temasıyla gerçekleştirildi.

Pamukkale Travertenleri ve Hierapolis Antik Kenti’nin gezilmesinin ardından yapılan toplantıda, toplulukların yönetim ve işleyişi ile ilgili fikir alışverişinde bulunduldu.

Toplantının ardından, Serinhisar Kocapınar Ortaokulu’na yapılan ziyarette PAÜ DAK ve ESOGÜ AKUT Toplulukları öğrencileri, çocuklara okullarını daha fazla sevdirebilmek için duvar boyadı, çevre süslemesi yaptüı, çocuklara keyifli ve unutulmaz anlar yaşattı.

PAÜ DAK üyeleri tarafından çocuklara doğal afetler ve alınması gereken önlemler konularında bilgiler verildi.

Günün sonunda, topluluklar birbirlerine günün anısına hediye ve plaket verildi.

PAÜ DAK Topluluk Başkanı Burak Kahraman, üç gün süren etkinlikler dizisinin verimli geçtiğini belirterek, düzenledikleri çalışmalarda bilinçlendirme ve farkındalık yaratmayı amaçladıklarını kaydetti. Kahraman, etkinlikte emeği geçen tüm gönüllülere ve katkılarından dolayı Serinhisar Belediyesi’ne teşekkür etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı