REKLAMI GEÇ

Rotary ilham kaynağı olacak

Rotary ilham kaynağı olacak

Uluslararası Rotary 2440. Bölge Federasyonu yeni dönem başkanı Alaeddin Demircioğlu, bu yılki ‘İlham Kaynağı Olalım’ dönem temasını tanıttı. Demircioğlu, tüm dünyada toplumlara hizmet üreterek, değişen dünyanın yeni gereksinimlerine yanıt vermek üzere projeler üretip harekete geçmeyi hedeflediğini belirtti.

Başak Özlem Ilgaz İçyüz / DENİZLİHABER / 8 Ağustos 2018 Çarşamba, 15:59

Uluslararası Rotary 2440. Bölge Federasyonu’nun 2018-2019 Dönem Başkanı Alaeddin Demircioğlu oldu. Demircioğlu ve yönetimi Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde (DGC) gazetecilerle buluştu, yeni dönem çalışmalarını anlattı.

“İlham Kaynağı Olalım” temasıyla 1 Temmuz’da başlayan ve tüm dünyada toplumlara hizmet üreterek değişen dünyanın yeni gereksinimlerine yanıt vermek üzere projeler üretip harekete geçmeyi hedeflediğini belirten Demircioğlu, Rotary’nin bu değişimi gerçekleştirebilmek için değişimi önce kendi içinde oluşturmayı planladığını vurguladı.

Demircioğlu, kendilerini daha doğru anlatabilmek ve hedefleri tanımlamak üzere ‘Köyümüze Rotary Geldi’ komitesinin çalışmalarına ağırlık vereceklerini söyledi.

Toplumun en küçük birimleriyle iletişime geçip, ihtiyaçlara çare üretmeye çalışacaklarını ifade eden Demircioğlu, “Toplum sağlığını ve yaşamını etkileyen en önemli konu olan temiz gıda, temiz üretim ve verimli, üretken toprak konularında yaptığımız detaylı çalışmalarla üreticilerimize ve tüketicilerimize doğru, sağlıklı ve verimli olma konularında tanıtıcı bilinçlendirme çalışmaları yapacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı