REKLAMI GEÇ

Rotary’de yeni dönem

Rotary’de yeni dönem

Denizli’nin de aralarında bulunduğu Rotary 2440. Bölge Federasyonu’na bağlı kulüpler, Denizli’de buluşarak 2014-2015 yeni döneminde gerçekleştirilecek toplumsal projeler, fikirler ve Uluslararası Rotary’nin projeleri hakkında değerlendirme yaptı. 2440. Bölge Guvernörü Mecit İsce, yeni dönemin temasını “Rotary Hizmetlerinizle Işıldasın” olarak belirlendiğini duyurdu.

İlyas Coşkun / DENİZLİHABER / 3 Temmuz 2014 Perşembe, 11:39

Rotary kulüplerinde 2014-2015 yılı görev değişimleri gerçekleştirildi. Başkanlık görevlerine her yıl olduğu gibi bu yıl da yeni isimler geldi. Ro­tary 2440. Bölge Fe­de­ras­yo­nu’­nun 2014-2015 dönem Guvernörü olan Mecit İsce, yeni dönem baş­kan­la­rı ile De­niz­li’de bu­luş­tu. Pamukkale Ro­tary Kulübü’nün ev sa­hip­li­ğin­de Şiir Otel’de ger­çek­leş­ti­ri­len top­lan­tı­ya, De­niz­li, De­lik­li­çı­nar, Pa­muk­ka­le Rotay ve Ro­ta­ract kulüp baş­kan­la­rı ile Kuşadası, Söke kulüp başkanları katıldı.

ALPTEKİN-ic

“PROJELER DEVAM EDECEK”
Toplantının açış konuşmasını yapan Pamukkale Rotary Kulübü Başkanı Cengiz Alptekin, Rotary kulüplerinin projelerine aralıksız olarak devam edeceğini belirterek, “Dün­ya­nın en büyük sivil top­lum ör­gü­tü olan Ro­tary ku­lüp­le­ri­ şu ana kadar birçok sosyal projeyi hayata geçirdi. 2014-2015 döneminde de mevcut projeler ve yeni projeler devam edecek. Her yıl böl­ge­de 600-650 sos­yal so­rum­lu­luk pro­je­si­ ha­ya­ta ge­çi­riliyor. Rotary kulüpleri hizmet götürmek için yoluna aralıksız devam edecek” dedi.

“34 BİN KULÜP DÜNYA İÇİN ÇALIŞIYOR”
Ro­tary’nin her yıl tema de­ğiş­ti­rdiğini bu yılki temanın ‘Rotary Hizmetlerinizle Işıldasın’ olarak belirlendiğini belirten Ro­tary 2440. Bölge Fe­de­ras­yo­nu’­nun 2014-2015 dönem Guvernörü olan Mecit İsce, “Rotary’de her yıl tema değişir ancak, Ro­tary’de de­ğiş­me­yen tek şey hiz­met. Rotary’de yine yeniden tazelenen hizmet anlayışıyla bu sene temamız ‘Rotary Hizmetlerinizle Işıldasın’dır. Toplum ihtiyaçlarını ne kadar karşılayabilir, onların yaşamlarına ne kadar dokunabilirsek amacımıza o kadar ulaşabiliriz inancındayım. Dünya genelinde uluslararası Rotary, ‘Barış ve çatışmaları önleme, çözümleme, hastalıkların önlenmesi ve tedavisi, temiz su ve çevre, ana ve çocuk sağlığı, temel eğitim ve okur-yazarlık, ekonomik ve toplumsal gelişim’ olmak üzere 6 alan üzerinde faaliyetlerini sürdürüyor. Dünya üzerinde bizim de aralarında olduğumuz 34 bin kulüp, bu projeler için özveri ile çalışmaktadır. Bu dönemde yine bölgede, Denizli’de kulüplerimiz eğitimden, sağlığa, çevreden ekonomik anlamda çalışmalara kadar projelerini hayata geçirecek” diye konuştu.

ısce-ic

Top­lan­tı­nın devamında böl­ge­ye bağlı kulüp baş­kan­la­rı dönem bo­yun­ca ger­çek­leş­ti­re­cek­le­ri pro­je­le­ri açıkladılar.

DENİZLİ’DE YENİ BAŞKANLAR
Denizli Rotary Kulübü’nün yeni Başkanı Mürüvet Algümüş, Pamukkale Rotary Kulübü’nün yeni Başkanı Cengiz Alptekin, Delikliçınar Rotary Kulübü’nün yeni Başkanı Ayşegül Giray ve Denizli Rotaract Kulübü’nün yeni Başkanı ise Müge İbanoğlu oldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı