REKLAMI GEÇ

Rotary’nin Meslek Ödülü Duruerk çiftine

Rotary’nin Meslek Ödülü Duruerk çiftine

Denizli Rotary Kulübü’nün “Meslek Ödülü”, Delikliçınar Meydanı’ndaki horoz heykelini yapan cam sanatçıları Ömür ve Fatih Duruerk çiftine verildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Aralık 2014 Perşembe, 09:19

Denizli Rotary Kulübü’nün iş ve mesleğinde başarılı olanlara her yıl verdiği “Meslek Ödülü” sahibini buldu. Değerlendirme sonucunda, bu yıl ödülün Delikliçınar Meydanı’na konulan cam horoz heykelini yapan Ömür ve Fatih Duruerk’e verilmesi kararlaştırıldı.

Ömür ve Fatih Duruerk’e ödülleri, bir otelde düzenlenen törenle verildi. Törene Rotary Federasyon Başkanı Mecit İsce, Denizli Rotary Kulübü Başkanı Mürüvet Algümüş ve Rotaryenler katıldı.

Denizli Rotary Kulübü Başkanı Mürüvet Algümüş, törende yaptığı konuşmada, sanatçıları kutlayarak, çalışmalarında başarılar diledi.

Ömür Duruerk ise, aldıkları ödülün kendileri açısından büyük önem taşıdığını ve çalışmalarında önemli bir katkı sağlayacağını, cam sanatını daha iyi yerlere taşıma çabalarının devam edeceğini söyledi.

Kurdukları Karma Tasarım Atölyesi’nde birlikte çalışan, Duruerk çifti, alev tekniğini kullanarak cam mücevher, aydınlatma ve insan figürleri yapıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı