REKLAMI GEÇ

STK’lar Denizli’de buluştu

STK’lar Denizli’de buluştu

İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığı tarafından, Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti eş finansmanıyla yürütülen Kamu-STK İş Birliği Projesi kapsamında hayata geçirilen “Sivil Toplum Günleri” 06-07 Eylül tarihlerinde Denizli’de yapıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Eylül 2018 Cuma, 16:04

Dedeman Otel’de düzenlenen Sivil Toplum Günleri’ne; Vali Yardımcısı Ali Cergibozan, Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ali Değirmenci, İlçe Kaymakamları, İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkan Yardımcısı Ali Gökay, Dernekler Müdürü Sefa Altıntaş, Denizli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Fatih Işık, Denizli, Muğla, Aydın ve Uşak illerinden aralarında Valilik, belediye başkanlıkları, kalkınma ajansları, merkezi yönetimlerinin il temsilcileri, üniversiteler ve sivil toplum kuruluşlarının yer aldığı 100’e yakın temsilci katıldı.

Yapılan açılış konuşmalarının ardından program atölye çalışmaları ve STK temsilcileri ile gerçekleştirilen oturum ile devam etti. Programın ikinci ve son gününde Atölye çalışmaları sonuçlarının sunumu, yol haritasının sunumu, soru cevap ve değerlendirme ile program sona erdi.

Türkiye’nin 20 pilot ilinde düzenlenecek olan Sivil Toplum Günleri organizasyonun temel amacının; yerel ve merkezi düzeyde Sivil Toplum Kuruluşları ile Kamu Kurumları arasındaki iletişimi güçlendirmek olduğu belirtildi.

Sivil Toplum Günlerinde, katılımcılar atölye çalışmaları aracılığıyla STK’ların sorumlulukları ve yardım toplama; işbirliğinin güçlendirilmesine yönelik çözüm önerileri ve proje ortaklığı geliştirme; STK’ların sorunları ve ihtiyaçları ile kamu ve STK’lar arası iletişim ve diyalog konularında bölgelerine özel bir çalışma gerçekleştirip, yol haritası ortaya koydular.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı