REKLAMI GEÇ

Tabipler 2’nci kez Önem dedi

Tabipler 2’nci kez Önem dedi

Denizli Tabip Odası olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Prof.Dr.Gökhan Önem’in önderliğindeki Çağdaş Hekimler Grubu, tek liste olarak girdiği seçimde oy kullanan 424 üyeden 394’ünün oyunu aldı.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 24 Nisan 2016 Pazar, 18:57

Denizli Tabip Odası’nda olağan genel kurulu, odanın konferans salonunda gerçekleştirildi. Denizli Tabip Odası’nın üyesi olan 950 doktordan 424’ü sandık başına giderek yeni yönetim kurulu için oy kullandı.

Prof. Dr. Gökhan Önem’in  liste Çağdaş Hekimler Grubu, 394 oy aldı. Denizli Tabip Odası’nda görev yapacak 7 kişilik yönetim kurulu, Önem’in yanısıra Oğuz Peker, Belkız Sınık, Mustafa Kıvrak, Süreyya Tan, Simay Kaya ve Meral Alten’den oluştu.

Denizlili doktorlar Türk Tabipler Birliği(TTB) Delegelerini de belirledi. Prof.Dr. Göksel Altınışık, Dr. Feridun Özçiftçi, Dr. Tülin Canpolat, Dr. Hüseyin Turgut, Dr. Gökhan Deda, Dr. Selçuk Ünal ile Dr. Güngör Yıldırım, TTB Kongre delegesi seçildi.

BAŞKANI YÖNETİM KENDİ İÇİNDEN SEÇECEK
Denizli Tabip Odası yeni  yönetim kurulu üyeleri, gerçekleştirecekleri  ilk toplantılarında odanın yeni başkanını belirleyecek. Ayrıca, yönetim kurulu görev dağılımı da bu toplantıda yapılacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı